ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η σέξι καθαρίστρια που τρέλανε το διαδίκτυο (Photos)

Φωτιές έχει ανάψει με την εμφάνισή της η 23χρονη καθαρίστρια Rita Mattos που προτίθεται να ποζάρει γuμνή με μια πολύ καλή προσφορά.

Η σ έξι καθαρίστρια από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα από τις φωτογραφίες της με τη στολή στο Facebook.

Οι φωτογραφίες της εν δράσει με την πορτοκαλί φόρμα έγιναν γρήγορα viral και πλέον κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Γρήγορα απέκτησε το παρατσούκλι «Sweeper Babe», ενώ οι φωτογραφίες της με αποκαλυπτικό μπικίνι τρέλαναν κόσμο!

Η Rita Mattos, που αμοίβεται με 400 λίρες τον μήνα, επέκρινε τους θαυμαστές της για διακρίσεις κατά των λιγότερο όμορφων γυναικών συναδέλφων της αλλά περιμένει την κατάλληλη προσφορά για να ποζάρει γυμνή.

«Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα που εργάζεται ως καθαρίστρια στον δρόμο.

Λένε ότι θα μπορούσα να βρω μια καλύτερη δουλειά από το να σκουπίζω. Αλλά γιατί οι οδοκαθαριστές πρέπει αναγκαστικά να είναι άσχημοι; Υπάρχει προκατάληψη εναντίον τους.

Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που κάνω. Εκτός από το να εργάζομαι σκληρά, περνά πολύ όμορφα», σημείωσε μιλώντας στην εφημερίδα Extra.

Ξυπνά κάθε μέρα στις 4.20 το πρωί και δουλεύει μέχρι και 12ωρα, καθαρίζοντας δρόμους και αποφράζοντας αποχετεύσεις στη δυτική συνοικία Realengo.

Οι άντρες τη φλερτάρουν εν ώρα εργασίας, αλλά όπως σημείωσε δεν περίμενε ποτέ ότι η δουλειά της θα την κάνει εθνικό σύμβολο του σ εξ.

Η πρασινομάτα καθαρίστρια που βγαίνει με έναν συνάδελφό της τα τελευταία 7 χρόνια σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε πως οι φωτογραφίες της έχουν μοιραστεί χιλιάδες φορές.

Έχει αποφασίσει πλέον να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά της και να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο. «Είμαι εδώ για όποιες ευκαιρίες προκύψουν και θα εξαρτηθεί από την προσφορά», υπογράμμισε.

Η σέξι καθαρίστρια που τρέλανε το διαδίκτυο (Photos)

Πηγή: Dailymail

newsone.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.