ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα κάνουν όλα λόγω φτώχειας: Σεξ με Ελληνίδες νοικοκυρές έως και 3.000 ευρώ – Ποιοι ικανοποιούν τα βίτσια τους

Γερμανική ιστοσελίδα με γυναίκες που τα κάνουν όλα λόγω φτώχειας.

Επιχειρηματίες (!!!) από τη βόρεια Ευρώπη έρχονται για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους με κυρίες της διπλανής πόρτας. Σήμα της ΕΛ.ΑΣ στην Ιντερπόλ.

Το πρωτοσέλιδο της Espresso τα λέει όλα: 

Δείτε τι συμβαίνει και με τις Ελληνίδες που κάνουν σεξ στο διαδίκτυο για το μεροκάματο 60 ευρώ:

Όπως οι ίδιες αποκαλύπτουν λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης και της ανεργίας είναι η μόνη λύση για να ταΐσουν τα παιδιά τους εξασφαλίζοντας μάλιστα και ένα καλό μεροκάματό το οποίο ξεπερνάει τα 60 ευρώ την ώρα.

Έρευνες αποδεικνύουν πως 10.000 Ελληνίδες τα τελευταία 5 χρόνια αντιμετωπίζοντας έντονα την οικονομική κρίση στράφηκαν προς το συγκεκριμένο επάγγελμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Star press», πριν λίγα χρόνια αποκάλυψε υπεύθυνος εταιριών παραγωγής πορνό ταινιών ότι περισσότερες από 5.000 Ελληνίδες έχουν καταθέσει βιογραφικό τους για να πρωταγωνιστήσουν σε αισθησιακές ταινίες, που πληρώνουν σε ρευστό και αμέσως. Μάλιστα- σύμφωνα πάντα με το ρεπορταζ της ίδιας πηγής- αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ αναφέρουν ότι περισσότερες από 2500 Ελληνίδες νοικοκυρές έχουν εντοπιστεί -ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ- να κάνουν «διαδικτυακές βίζιτες» για να εξασφαλίσουν εκατοντάδες ευρώ την ημέρα. Εκατομμύρια χρήστες στο ίντερνετ παγκοσμίως ψάχνουν για γυναίκες που είναι διατεθειμένες να κάνουν στριπτιζ μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι απλές παροχές- όπως ένα στριπτιζ μαζί με λόγια που θα εκτοξεύσουν τη φαντασία του πελάτη- κοστίζει 60 ευρώ την ώρα, ενώ αν η παραγγελία αφοράς ε κάτι πιο εξιδανικευμένο και δύσκολο, η ταρίφα εκτοξεύεται και μπορεί να ξεπεράσει τα 200 ευρώ την ώρα.

 

athensmagazine.gr

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.