ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σεμινάριο προπονητών FIDE στη Ρόδο από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου “Ιππότης”

Σεμινάριο προπονητών FIDE στη Ρόδο

O Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξάπλωση του σκακιού στο νησί,  ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου προπονητών της FIDE (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού) το οποίο θα γίνει σε 3 πεντάωρες διαλέξεις, το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στη Ρόδο. Τέτοιου είδους σεμινάρια γίνονται πολύ λίγα κάθε χρόνο και σχεδόν πάντα στην Αθήνα ή άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, γι αυτό αναμένεται το συγκεκριμένο προπονητικό σεμινάριο να προσελκύσει ενδιαφερόμενους όχι μόνο από τη Ρόδο, αλλά και από τα κοντινά νησιά.

Θα γίνει προσπάθεια λοιπόν από τον «Ιππότη» όσοι έρθουν να το παρακολουθήσουν, να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ευχάριστο και οικονομικό ξενοδοχειακό χώρο.

Την τελευταία ημέρα και μετά το τέλος του σεμιναρίου  θα γίνουν γραπτές εξετάσεις για να απονεμηθούν στους επιτυχόντες (μετά από αίτησή τους) οι αντίστοιχοι τίτλοι της FIDE για τους προπονητές (Developmental Instructor, National Instructor, FIDE Instructor και FIDE Trainer). Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40 άτομα. Παράβολο συμμετοχής στο σεμινάριο 100 ευρώ. Εισηγητής ο GM και Fide Senior Trainer Στράτος Γρίβας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαμονή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 22410 35502 καθημερινά 16:00 ως 20:00.

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.