ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Μετά από δέκα φορές σεξ ο μαθητής «πρόδωσε» την καθηγήτριά του λόγω…

Ο ανήλικος την «κατέδωσε» στον πατέρα του όταν έμαθε ότι εκτός από τον ίδιο έκανε σεξ και με έναν συμμαθητή του

Η… ζήλεια ήταν αυτή που πρόδωσε μια 28χρονη δασκάλα στο Τέξας η οποία είχε «ανάρμοστες σχέσεις» με δύο ανήλικους μαθητές της.

Η Χέιλι Γουέι αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τον έναν από τους δύο ανήλικους με τον οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της μετά τη σύλληψή της την περασμένη εβδομάδα, έκανε σεξ 10 φορές.

Όπως καταγράφεται στα έγγραφα η 28χρονη συναντήθηκε με τον ανήλικο σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τον περασμένο Ιούνιο και γρήγορα απέκτησε τόσο μεγάλη οικειότητα ώστε να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Αφρική. Ήταν μετά από αυτό το ταξίδι που οι δύο τους ήρθαν τόσο… κοντά ώστε να ξεκινήσουν σεξουαλικές επαφές άλλες φορές στο σπίτι της 28χρονης, άλλες στο αυτοκίνητο και άλλες σε πάρκο.

Από τον Σεπτέμβριο, όμως, η Γουέι ξεκίνησε να «κυνηγάει» και έναν συμμαθητή του πρώτου… εραστή της. Όταν κατάφερε, μάλιστα, να τον προσελκύσει σε μια βόλτα στο ίδιο πάρκο με αυτό στο οποίο είχε κάνει σεξ με τον πρώτο ανήλικο, τότε βρήκε την ευκαιρία να ορμήξει στο δεύτερο θύμα της. 

Αυτή όμως φαίνεται ότι ήταν η μοιραία κίνηση για την 28χρονη γιατί όταν το πρώτο… θύμα της έμαθε για το περιστατικό αυτό εξομολογήθηκε τα πάντα στον πατέρα του. 

Πλέον η 28χρονη αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για ανάρμοστες σχέσεις ανάμεσα σε εκπαιδευτικό και μαθητή.

 protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.