ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το ξέσπασμα του Σεφερλή: Στα δικαστήρια Μάρκος- Έλενα!

Μέχρι στιγμής έκαναν πολύ μεγάλη υπομονή. Και αυτή όμως έχει τα όριά της.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / Περιοδικό YES

 

Είναι έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει κάνει μεγάλη υπομονή, αλλά πλέον και αυτή εξαντλείται. Ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” ότι ακόμη δεν έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται στα όριά τους και πάνω από όλα θέλουν να προστατεύσουν το παιδί τους, τον Χάρη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz; Ειδικά τον τελευταίο καιρό οι φήμες για κρίση στο γάμο τους δίνουν και παίρνουν. Οι κακές γλώσσες τούς χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, με αποτέλεσμα να ανησυχούν οι δικοί τους άνθρωποι. Ο Μάρκος πάντως ήταν καθησυχαστικός, αφού τόνισε κατηγορηματικά ότι στα 13 χρόνια που είναι ζευγάρι με την Έλενα αλλά και στα 7 που είναι παντρεμένοι δεν πέρασαν ποτέ κρίση.

“Δεν έχουμε περάσει κρίση και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος πια βλέπει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού και παρουσιαστή που ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων σπέρνουν τέτοιες ειδήσεις “γιατί δεν υπάρχει σύστημα που να σε καλύπτει να γίνει κάτι άμεσα και να προστατευθείς”.

Όμως η υπομονή έχει και τα όριά της και ο Μάρκος με την Έλενα δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δουν ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πάλι. Πάνω από όλα για εκείνους είναι η ψυχική ηρεμία του παιδιού τους. Είναι η μεγάλη τους αδυναμία και δεν θα διστάσουν να… βγάλουν νύχια για να τον προστατεύσουν και να στείλουν στα δικαστήρια όποιον διανοηθεί να περάσει αυτήν την κόκκινη γραμμή και να ταράξει την οικογενειακή τους γαλήνη.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.