ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σε «κατάσταση πολιορκίας» το Παρίσι – Ανεξέλεγκτος ο πληθυσμός των αρουραίων (φωτό, βίντεο)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Παρισίων καθώς ένας ύπουλος, δόλιος και πολυάριθμος εχθρός έχει εδώ και κάμποσο καιρό εισβάλλει στην “Πόλη του Φωτός” και απειλεί να την κατακτήσει ολοκληρωτικά. Ο λόγος για τους αρουραίους.

Ήδη, κομμάτια της πόλης έχουν αποκλειστεί για χρήση από τους Παριζιάνους και οι άνθρωποι που δίνουν αγώνα να εμποδίσουν την πλήρη κατάληψη της πόλης από τον εχθρό είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα.Και γι’ αυτό φταίει (και) η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ των New York Times, ο εχθρός που κατακτά σταδιακά το Παρίσι δεν είναι άλλος από τους αρουραίους, οι οποίοι πλέον έχουν βγει από τους υπονόμους και βολτάρουν προκλητικά σε δρόμους, πάρκα και πλατείες, υποχρεώνοντας τις αρχές να αποκλείσουν κάποια από τα πάρκα, για λόγους δημόσιας υγείας.

Οι αρμόδιοι για τον έλεγχο του πληθυσμού των αρουραίων στο Παρίσι, αφού πρώτα εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα για πλήρη καθαρισμό της πόλης από τα τρωκτικά, πλέον παραδέχονται ότι είναι δύσκολο ακόμα και να τα εμποδίσουν να… κυριαρχήσουν σε ολόκληρες γειτονιές της Πόλης του Φωτός.

Το πρόβλημα είναι ότι οι παλιές μέθοδοι εξόντωσης των αρουραίων με δηλητήριο κρίθηκαν από την Ε.Ε. ως επικίνδυνες για μόλυνση των υδάτων και επέβαλλε το δηλητήριο να τοποθετείται σε ένα ειδικό κουτί και τα ποντίκια να το αναζητούν, αντί να τοποθετείται κοντά στις φωλιές τους.

Το αποτέλεσμα είναι οι αρουραίοι να αναζητούν αλλού την τροφή τους και στην πλειοψηφία τους να αγνοούν τα ειδικά κουτιά. Έτσι, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά και οι αρχές στο Παρίσι δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Το Παρίσι δέχεται... εισβολή (Photos) - Media

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.