ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η τρέλα της Αμερικής & του Instagram! Σαρκώδη χείλη σε ένα δευτερόλεπτο & με ένα ρούφηγμα!

Όποια γυναικεία τσάντα ανοίξεις στην Αμερική θα βρεις μια μικρή κόκκινη συσκευή ρουφήγματος! Οι beauty editors και bloggers ορκίζονται στο όνομα του ενώ στο Instagram έχει γίνει η απόλυτα τάση του μήνα! Εκατομμύρια γυναίκες με μικρά και μεσαία χείλη χείλια κοντεύουν να φτάσουν επίπεδα… Angelina Jolie! Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Mόλις έπεσε στην αντίληψή μας αυτή η θαυματουργή συσκευή έπρεπε να σας την παρουσιάσουμε για να διαβάσετε πρώτες την τεχνική, που όλες οι γυναίκες θα μιλάνε και στη χώρα μας! Η ανακάλυψη αυτής της φοβερής συσκευής έγινε κατόπιν έρευνας δημοσιογράφων, που έψαχναν μανιωδώς να ανακαλύψουν τον τρόπο που η 17χρονη Kylie Jenner μια μέρα έχει τα μεγαλύτερα χείλη που έχουμε δει ποτέ (!) και την επόμενη επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα!
images-jenner 385498257 b9149

Η απάντηση λοιπόν είναι μια μικρή συσκευή που έχει τις ρίζες της σε τελετουργικό ομορφιάς της Αιγύπτου. Αρχαίες κουλτούρες σε Αίγυπτο, Ασία και Μέση Ανατολή χρησιμοποιούσαν βεντούζες -η μέθοδος του ρουφήγματος- ως εναλλακτική μέθοδο για αύξηση του όγκου των χειλιών. Σήμερα μπορείς να επιτύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με ένα πλαστικό, μικρό εξάρτημα που έχουν πλέον στα νεσεσέρ του όλες οι αμερικανίδες με τη Kylie Jenner φυσικά να ανοίγει τον δρόμο!

Αυτά που πρέπει να ξέρεις είναι πως υπάρχουν τρία είδη συσκευών και η κάθε μία κοστίζει μόνο 19 δολάρια!
CB 2C6nWMAAFKqm df9a2

Υπάρχει το μεγαλύτερο μέγεθος που αυξάνει και το κάτω και το πάνω χείλος, το μεσαίο οβάλ, που στοχεύει σε όλη την περιοχή και το μικρό οβάλ, που αυξάνει συγκεκριμένες περιοχές λεπτών χειλιών!
1428361213-syn-21-1428092741-mcx-lip-plumper-after-comp 2a8a0

Επειδή μπορεί να μην πιστεύετε το αποτέλεσμα δείτε το video και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

queen.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.