ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλπιγγίδης: “Δεν με κάλεσαν στη γιορτή του ΠΑΟΚ”

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει τιμήσει για πολλά χρόνια τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υπήρξε αρχηγός της ομάδας και έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

Κι όμως, ο Έλληνας επιθετικός δεν έδωσε το “παρών” στη χθεσινή εκδήλωση για τα 90ά γενέθλια του ΠΑΟΚ. Η απουσία του προκάλεσε πολλές απορίες, τις οποίες φρόντισε να λύσει ο ίδιος με δήλωσή του. Ο “Σάλπι” ξεκαθάρισε πως δεν προσκλήθηκε από κανέναν, γι’ αυτό και δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η δήλωση Σαλπιγγίδη:

“Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.

Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.

Με τιμή
Δημήτρης Σαλπιγγίδης”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.