ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλος στο διαδίκτυο με το νέο βίντεο κλιπ της Katy Perry! (βίντεο)

Η Katy Perry δεν είναι μια συμβατική τραγουδίστρια. Όπως πολλές pop star της γενιάς της, της αρέσει να προκαλεί και αυτή η τάση της έχει βοηθήσει πολύ την καριέρα της, κρατώντας την πάντα στην επικαιρότητα. 

Ωστόσο, το τελευταίο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι της Bon Appetit, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, έχει συγκεντρώσει μάλλον αρνητικά σχόλια, με αρκετούς χρήστες του Ίντερνετ να το χαρακτηρίζουν online κακόγουστο, ανατριχιαστικό και… σιχαμένο. 

Ο λόγος; Από την αρχή μέχρι το τέλος περιλαμβάνει πλάνα που παραπέμπουν σε κανιβαλισμό, με την ίδια την τραγουδίστρια να παραδίδει τη σάρκα της για να την ζυμώσουν, να τη μαρινάρουν και να τη μαγειρέψουν σεφ, προτού οι ίδια καταναλώσει με τη σειρά της τα δικά της θύματα, μέσα σε μια… πίτα. 

Σύμφωνα με την ίδια την τραγουδίστρια, το «νόημα» του τραγουδιού και του κλιπ έχει να κάνει με την σεξουαλική απελευθέρωση τω γυναικών, ωστόσο πολλοί φαν της τραγουδίστριας μάλλον απέτυχαν να δουν τον συμβολισμό, με αποτέλεσμα να εκφράζουν την απογοήτευση και την… απορία τους σε εκατοντάδες σχόλια. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.