ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλος με σειρά του BBC- Ενώσεις τηλεθεατών τη χαρακτηρίζουν «πoρνoγραφική»

Η σειρά προβάλει σεξ ανάμεσα σε άνδρες, έναν πρίγκιπα τραβεστί και μια βασίλισσα με …αδυναμία στους νάνους

Η νέα τηλεοπτική σειρά της δημόσιας βρετανικής τηλεόρασης, με τίτλο «Βερσαλλίες» έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, καθώς ενώσεις τηλεθεατών την χαρακτηρίζουν πορνογραφική και ακατάλληλη. 

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι θεατές, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαφημιστεί από την εταιρία παραγωγής, θα παρακολουθήσουν σεξ ανάμεσα σε άνδρες, έναν πρίγκιπα τραβεστί και μια βασίλισσα με …αδυναμία στους νάνους. Συντηρητικοί Βρετανοί ζητούν την απόσυρση της σειράς, ενώ εκπρόσωπος αντίπαλης εταιρίας παραγωγής λέει πως «το να ντύνεις την πορνογραφία με γραβάτα και κολάν δεν την μετατρέπει σε κουλτούρα».

Το νέο σίριαλ του BBC, μας μεταφέρει στο Παρίσι του 18ου αιώνα, όταν στο θρόνο βρισκόταν ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας, γνωστός και ως βασιλιάς Ήλιος. Η σειρά που είναι γαλλική παραγωγή, δείχνει την παρακμιακή και ακόλαστη ζωή της  βασιλικής οικογένειας.

Η παραγωγή που έχει κοστίσει περίπου 26 εκατ. ευρώ, αποδίδει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την καθημερινή ζωή με φαντασμαγορικές δεξιώσεις και χορούς, στις Βερσαλλίες , το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο παλάτι της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

 ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.