ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλος από τις δηλώσεις μουσουλμάνου και μέλους των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ για το Tu-154: «Γιατί μόνο 92; Χωρούσαν 180!» (φωτό)

Μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους τύπου Τουπόλεφ στην Μαύρη Θάλασσα, στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ από την Καλιφόρνια προκάλεσε σάλο με τις απάνθρωπες και ρατσιστικές δηλώσεις του όπου και … πανηγύριζε την αεροπορική τραγωδία.

Ο μουσουλμάνος Χουσάμ Αϊλούς, που δηλώνει και… ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα μόλις πληροφορήθηκε την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους και τον θάνατο και των 92 επιβαινόντων του, έσπευσε να θριαμβολογήσει στο twitter με μια θλιβερα ξυπνακίστικη ανάρτηση:

«Είμαι θλιμμένος για την συντριβή του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους. Το TU-154 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 180 άτομα στρατιωτικό προσωπικό αντί για μόλις 92!» έγραψε.

 

Μετά τις αντιδράσεις διέγραψε το μήνυμα και έγραψε σε νέο ποστ: «Διέγραψα ένα tweet που έκανα νωρίτερα για το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο που συνετρίβη στο δρόμο του προς τη Συρία πριν μάθω ότι επέβαιναν μόνο μη μάχιμοι».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.