ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλο έχει προκαλέσει το μοντέλο που ζωγράφισε την Παναγία στο σώμα της!

Όλα έχουν και ένα όριο, ειδικά όταν άπτονται των θρησκευτικών φρονημάτων μιας τεράστιας μερίδας ανθρώπων, όμως αυτά για το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι απ” ό,τι φαίνεται… «ψιλά γράμματα»!

Η Indianara Carvalho, μία χυμώδης καλλονή από τη Βραζιλία, έχει προκαλέσει την οργή αμέτρητων πιστών με φωτογραφίες που ανέβασε την περασμένη Παρασκευή (Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το 23χρονο μοντέλο που διακρίθηκε πέρυσι στον διαγωνισμό Miss Bum Bum 2014 εμφανίζεται στις φωτογραφίες ολόγυμνη, με την Παρθένο Μαρία ζωγραφισμένη στο κορμί της. Μάλιστα, συνόδευσε τις εικόνες αυτές με την εξής λεζάντα: «Θεέ μου, γι’ αυτή τη μέρα ζητώ ειρήνη, αγάπη, σοφία και δύναμη».

Παρά τον μεγάλο αριθμό των like που συγκέντρωσαν οι εν λόγω φωτογραφίες, σίγουρα όχι λόγω του θρησκευτικού συναισθήματος των «φίλων» της στο Instagram (igers), υπήρξαν και πολλοί που καταδίκασαν αυτήν την κίνηση ως βλάσφημη.

«Μην ανακατεύεις τον Θεό στις προστυχιές σου», «Έχασες τον σεβασμό μου», «Επιτέλους, δείξε σεβασμό για τον Κύριο» είναι μερικά από τα σχόλια των επικριτών την Carvalho, που μάλλον πέτυχε τον σκοπό της, αφού οι φωτογραφίες της έχουν γίνει ήδη viral.

Έντονη αναμένεται και η επίσημη απάντηση από την Καθολική Εκκλησία…

www.pentapostagma.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.