ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Σαλάτα με ρόκα και πεπόνι

Σαλάτα με ρόκα και πεπόνι

Τα ζεστά θερινά βράδια η όρεξη θέλει κάτι ελαφρύ και δροσερό. 

Διαβάστε τη συνταγή για τησαλάτα με ρόκα και πεπόνι:

Μερίδες: 2 μερίδες
Συνολικός χρόνος: 15 λεπτά
Χρόνος προετ.: 15 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1 μάτσο ρόκα
  • 2 φέτες πεπόνι
  • 150 ml ελαιολαδο
  • 50 ml ξίδι της επιλογής μας
  • 1 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη.

2. Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα.

3. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό.

4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

Γαστρονόμος

www.syntagesmekefi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.