ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ MOTOCROSS & MINI-GP

Σε Καλαμάτα και Γιαννιτσά θα βρίσκονται οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ αυτό Σαββατοκύριακο για τις υποχρεώσεις τους στους αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Στην Καλαμάτα για τον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος MiniGP θα βρίσκονται οι: Μάριος Κασάπης και Κώστας Αυγηρέλλης. Ο Μάριος Κασάπης μετά την κατάκτηση της καρό σημαίας στον πρώτο αγώνα θέλει να επαναλάβει αυτή την καλή εμφάνιση και να επιστρέψει στη Ρόδο με άλλη μία νίκη. 

Ο Κώστας Αυγηρέλλης έχει σαν στόχο να ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη, μετά την έκτη θέση που πήρε στον πρώτο αγώνα.

Στα Γιαννιτσά θα βρίσκονται τέσσερις οδηγοί του MotoCross για τον 6ο και προτελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Ο πρωτοπόρος της ΜΧ2Τ Φραγκίσος Ζούνης δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη μαθηματικά τον τίτλο της κατηγορίας, έτσι δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, μοναδικός του στόχος είναι η νίκη και στα δύο σκέλη του αγώνα που θα τον φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης Τσαρνάς μετά τον τραυματισμό που είχε στον προηγούμενο αγώνα, θέλει μια καλή εμφάνιση για να μπορέσει να διατηρήσει και να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία της ΜΧ1.

Ο Νίκος Λυρίου ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το πρωτάθλημα στην ΜΧ1, δυστυχώς η μεταπήδησή του στην ΜΧ2 τον έφερε να βρίσκεται βαθμολογικά στην 8η και 16η θέση αντίστοιχα της βαθμολογίας των δύο κατηγοριών, στερώντας του έτσι τις ελπίδες για μία καλή θέση στην τελική κατάταξη σε μία από τις δύο.

Τέλος ο Φίλιππας Γιακουμάκης δείχνει να εδραιώνεται στην 3η θέση της κατηγορίας ΟΡΕΝ, το μόνο που χρειάζεται είναι μία από τις γνωστές του σταθερές εμφανίσεις.

Mεγάλος Xορηγός της ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ είναι BLUE STAR FERRIES.

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3

Κατηγορία ΟΡΕΝ, με ΚΤΜ SXF 350

με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES

ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37

Κατηγορία MX2T, με YAMAHA YZ 125

με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161

Κατηγορία MX2, με YAMAHA YZF 250

με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, PIAGGIO ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, “ΣΤΕΦΑΝΟΣ“ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,HPRINT.GR, RODOS SPEEDLINE, BIG BALLS MX , BLUE STAR FERRIES, LYRIOU MOTO SHOP

ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91

Κατηγορία MX1, με YAMAHA YZF 450

με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, HERBAL LIFE, FERRARI CLEAN TEAM, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MiniGP:

ΑΥΓΗΡΕΛΛΗΣ Κωσταντίνος #76

Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με AYRTON KSR 158

με χορηγούς τους: BΑRISTA, FASOULARIS MOTOTEC, KYΡIAKOY, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, Σ.Μ.Α.ΚΩ, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

ΚΑΣΑΠΗΣ Μάριος #21

Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155

με χορηγούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACETECH ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ΙΚΑΡΟΣ εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αθλητές του

10550934_10152643335829468_4068780506659757242_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.