ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σ.Ε.Β.Α.Σ. ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»: Συμμετοχή και Επιτυχίες των Αθλητών μας στους 29ους Πανελληνίους Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών ΤΡΙΚΑΛΑ 2016

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2016 , διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων αθλητών/αθλητριών στα Τρίκαλα. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την ΟΕΒΑΣ  και τον τοπικό σύνδεσμο ΣΕΒΑΣ Τρικάλων , υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρικαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αυτοί οι αγώνες , με το ρεκόρ συμμετοχής των 409 αθλητών , είναι η απόδειξη της δια βίου άθλησης, της συνεχιζόμενης άσκησης.
Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 5 αθλητές:
 
  1. Χατζηεμμανουήλ Κωνσταντίνος Α85: Η Σημαία του Ελληνικού Βετερανικού Αθλητισμού κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στα 100μ και 200μ. Αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που γέμισαν και τις δύο ημέρες το Στάδιο.
 
  1. Χατζηνικολάου Νίκος Α45: Στα 100μ ήταν πρώτος και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος έπαθε θλάση η οποία του στέρησε το σίγουρο Χρυσό Μετάλλιο.
 
  1. Χριστοφίδης Γεώργιος Α40:  Ο γιατρός του Συλλόγου μας , κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στη Σφαιροβολία.
 
  1. Κατσιαούνης Κωνσταντίνος Α45: Με την τελευταία βολή στο αγώνισμα της Δισκοβολίας κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο.
 
  1. Χατζηστέργου Στέργιος Α45: Κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στα 400μ και το Ασημένιο Μετάλλιο στα 200μ.
 
Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των αθλητών μας αφιερώθηκαν στον αγαπημένο φίλο και συναθλητή μας Πικιώνη Δημήτρη , τον επί σειρά ετών Πρωταθλητή Ελλάδας στο Τριπλούν , στο Μήκος και το Ύψος και  τον οποίο τον συνοδεύουν οι ευχές όλων των Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών για ταχεία ανάρρωση.
 
Συγχαίρουμε τον αδελφό Σύλλογο « Ίων Ρόδου» και την φίλη και συναθλήτρια μας Μάγδα Ροΐλιδου από την Ρόδο που κατέκτησε Δύο Χρυσά Μετάλλια.
 
 θέλουμε να εκφράσουμε , τις θερμές ευχαριστίες μας στον ΣΕΒΑΣ Τρικάλων τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σιμορέλη και τα μέλη του Δ/Σ για την φιλοξενία και την τέλεια διοργάνωση των αγώνων. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη για την ηθική υποστήριξη τους προς τους αθλητές μας.
Επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ, προς όλους τους δημοσιογράφους όλων των Μ.Μ.Ε της Δωδεκανήσου για την συνεχή και άψογη προβολή των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.
 
      Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
 
 Το Δ/Σ του ΣΕΒΑΣ Κω « ο Φειδιππίδης»
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.