ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόζι Μακ: Το «κορμί» της Νταϊνέρις δηλώνει παρθένα σε ένα «καυτό» Instagram

Είναι το «κορμί» της Νταϊνέρις στο «Game of thrones», δηλαδή το κορίτσι που αντικαθιστά την Εμιλία Κλαρκ σε γυμνές σκηνές. Η18χρονη Αγγλίδα Ρόζι Μακ, η οποία κάνει καριέρα μοντέλου κι έχει ένα Instagram «καυτό» -γεμάτο σέξι και αποκαλυπτικές πόζες– δηλώνει παρθένα και καλεί τα νέα κορίτσια να μη χρησιμοποιούν το κορμί τους για να κάνουν καριέρα! (Αλήθεια…)

Συστήνεται μάλιστα ως παρθένα ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο δηλώνει: «Ηθοποιός, μοντέλο, χορεύτρια, επίσημη αντικαταστάτρια της Νταϊνέρις στο Game of thrones, παρθένα»!

Σε συνέντευξή της στη «Sun», δηλώνει ότι έχει υποσχεθεί να φυλάξει ανέγγιχτο τον εαυτό της για τον άντρα που θα παντρευτεί. «Εχω πολύ αυστηρές ηθικές αρχές» τονίζει. «Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κρατήσω τον εαυτό μου ανέγγιχτο για τον σύζυγό μου».

Η 18χρονη καλλονή, βέβαια, δέχεται πολλές προτάσεις από άντρες που της στέλνουν μέχρι και γυμνές φωτογραφίες τους για να της αλλάξουν γνώμη, όμως δείχνει αποφασισμένη να μείνει πιστή στις αρχές της.

Η Ρόζι Μακ ήρθε στη δημοσιότητα όταν αποκαλύφθηκε ότι είναι το «κορμί» της Νταϊνέρις σε ορισμένες -γυμνές- σκηνές του Game of thrones.

Σε συνέντευξή της στο Paste αποκαλύπτει ότι πήρε το «ρόλο» χωρίς καν να πάει στην οντισιόν. Οι παραγωγοί την είδαν με μια πλατινέ περούκα κι επικοινώνησαν με τον μάνατζέρ της για να μάθουν τις ακριβείς διαστάσεις της, οπότε και η συμφωνία έκλεισε.

www.thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.