ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόδος – Τι λέει στην επιστολή που άφησε ο 22χρονος αυτόχειρας που…ακολούθησε την φίλη του

Μιάμιση σελίδα επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του, παραμονή της Ανάστασης, άφησε πίσω του ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στην περιοχή της Ιαλυσού, σήμερα το απόγευμα.

Ο 22χρονος που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ρόδου, δεν άντεξε τον χαμό της φίλης του η οποία αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της στη Ρόδο, και για τον λόγο αυτό τερμάτισε κι αυτός τη ζωή του, στα 22 του μόλις χρόνια, με μαρτυρικό τρόπο, πανομοιότυπο με αυτόν που επέλεξε και η 22χρονη φίλη του.

Ο αυτόχειρας έμενε στην Ιαλυσό με την οικογένειά του. Είχε πάρει άδεια από τον στρατό για το Πάσχα, μέχρι τις 19 του μήνα. Τις τελευταίες μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του κι όλο έλεγε ότι δεν αντέχει τον χαμό της φίλης του.

“Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου” αναφέρει στην επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που έφθασαν στο σημείο για την σχετική έρευνα.

Ο 22χρονος ήταν ένας συγκροτημένος νέος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία που ζούσε, στους φίλους, και τις παρέες του.

www.rodiaki.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.