ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόδος: Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπές στην Ιαλυσό

Εξιχνιάστηκαν άμεσα (3) περιπτώσεις κλοπής από κατοικίες στην Ιαλυσό Ρόδου

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες, οι οποίες μετέβησαν στο νησί, από Αθήνα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών

Στην κατοχή τους βρέθηκε το σύνολο των αφαιρεθέντων κοσμημάτων-χρημάτων και αποδόθηκαν στους δικαιούχους

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπής από κατοικίες στην Ιαλυσό Ρόδου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού δυο γυναίκες, δράστιδες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια 29χρονη ημεδαπή και μια 30χρονη υπήκοο Αλβανίας, οι οποίες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενες χθες (02.11.2016) το μεσημέρι μπήκαν από παράθυρο σε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή και χρήματα, ενώ νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να εισέλθουν σε άλλα δυο σπίτια για τον ίδιο σκοπό.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας οι δράστιδες χθες (02.11.2016) το πρωί μετέβηκαν αεροπορικώς στο νησί της Ρόδου, προερχόμενες από Αθήνα και ακολούθως ενοίκιασαν αυτοκίνητο και κινήθηκαν στην περιοχή της Ιαλυσού με στόχο τη διάπραξη κλοπών από κατοικίες.

Μέσα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα τιμαλφή και χρήματα, τα όποια αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.