ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόδος: Σοκάρει η εικόνα της γυναίκας που δέχτηκε άγρια επίθεση σε ΑΤΜ τράπεζας [photo]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στην οδό Ορφανίδου όταν ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα και χτύπησε σοβαρά στριπτιζέζ που εργάζεται σε ανταγωνιστικό κατάστημα, διότι πίστεψε ότι προέβαινε σε άγρα πελατών κοντά στην είσοδό του!!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η στριπτιζέζ θύμα, την 11η Ιουνίου 2015 και περί ώραν 01.30 είχε βγεί με έναν φίλο της, τον οποίο γνώρισε στο κατάστημα όπου εργάζεται και περνώντας από τα μπαράκια της οδού Ορφανίδου εκείνος θέλησε να σταματήσει για να προβεί σε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ πλησίον του στριπτιζάδικου του μηνυόμενου.

Ο τελευταίος, γνωρίζοντας ότι η γυναίκα, εργαζόταν στο ανταγωνιστικό του κατάστημα, την τράβηξε ξαφνικά από το χέρι, λέγοντάς της, να αφήσει τον τουρίστα. Ενώ, όπως υποστηρίζει, του απάντησε ότι πρόκειται για φίλο της, ότι είχε ρεπό και ότι διασκέδαζαν στα μπαράκια, εκείνος αφού την απείλησε εν συνεχεία της έπιασε τα μαλλιά και άρχισε να χτυπάει με βία το πρόσωπό της στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών!!

koritsi-744x567

Αιμόφυρτη η αλλοδαπή, που σφάδαζε από τους πόνους, σώθηκε από τουρίστες.
Ο μηνυόμενος, όπως υποστηρίζει, εξαφανίστηκε φοβούμενος το αυτόφωρο.
Το περιστατικό φέρεται μάλιστα να έχει καταγραφεί στις κάμερες του ΑΤΜ.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.