ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Rodos donation Challenge 514 – Αγώνας για τα παιδιά με καρκίνο

Rodos donation Challenge 514 – Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μαζί με τους υπερτριαθλητές που θα τερματίσουν την Κυριακή,

από το άγαλμα του ΔΙΑΓΟΡΑ έως την ΝΟΜΑΡΧΙΑ θα συνοδεύσουν η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ των ΚΑΛΥΘΙΩΝ και οι ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ της σχολής ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΒΕΛΙΔΑΚΗ

Στον τερματισμό πίσω από τη Νομαρχία στο άγαλμα της Νίκης θα χορέψουν τα παιδιά της ομάδας ΕΛΕΝΗΣ παραδοσιακούς χορούς κάτω απο τους ήχους της ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ. Επίσης θα τραγουδήσει ο  γνωστός  ροδιος  τραγουδιστής  ΝΙΚΟΣ  ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ και η νέα φοιτήτρια ιατρικής   ΘΕΟΔΩΡΑ  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ.

Ο σύλλογος ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και η ΦΛΟΓΑ ευχαριστούν όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή και καλούν όλο το ΡΟΔΙΑΚΟ λαό και κυρίως τα παιδιά μικρά και μεγάλα να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη φιλανθρωπική – αθλητική εκδήλωση για τα παιδιά με νεοπλασματική νόσο  που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ζωή.

Rodos donation Challenge 514 – Πρόσκληση για το 1km

Αγώνας για τα παιδιά με καρκίνο

Σύλλογος Τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝ Ρόδου – ΦΛΟΓΑ

Ο σύλλογος μας διοργανώνει τριήμερο αγώνα για να στηρίξει τη ΦΛΟΓΑ σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική νόσο. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας την τελευταία ημέρα 27-09-2015 συνοδεύοντας τους υπερτριαθλητές που θα διανύσουν όλη την απόσταση στο τελευταίο χιλιόμετρο από το άγαλμα του Διαγόρα στη Ψαροπούλα έως την νομαρχία όπου και ο τερματισμός, προσφέροντας όποιο χρηματικό ποσό στη ΦΛΟΓΑ.

Πληροφορίες www.apollontriathlon.gr και challenge514.apollontriathlon.gr

Rodos514DonationChallenge1-723x1024

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.