ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ροδίων Άθλησις: Υποβρύχιες Αναζητήσεις

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή  03 Απριλίου στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο του «Ροδίων Άθλησις». Το αθλητικό σωματείο «Ροδίων Άθλησις» σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο RODOS BLUTOPIA MARINE PARK διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ανοιχτό μάθημα για γονείς και παιδιά οι οποίοι επιθυμούν να έχουν την πρώτη τους εμπειρία με τις υποβρύχιες καταδύσεις. Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. και θα περιλαμβάνει μισή ώρα θεωρία και εν συνεχεία, εντός του κολυμβητηρίου, θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση. Στο τέλος, ο κάθε συμμετέχοντας θα προσκομίσει μία αναμνηστική κάρτα πιστοποίησης του πρώτου μαθήματος κατάδυσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου. Μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες αλλά και παιδιά από 10 ετών και πάνω ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Κόστος συμμετοχής: 15€.

Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του Ροδίων Άθλησις, Ηλία Βενέζη 85100 Ρόδος, τηλ. 2241001400 εσωτ. 8 (14:00 έως 21:00).

υποβρύχιες αναζητήσεις

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.