ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ροδίων Άθλησις vs ΓΣ Πανελλήνιος – Την Κυριακή 29/11 όλοι στο γήπεδο με ελεύθερη είσοδο

Θεωρώντας οτι η μεγαλύτερη επιβράβευση των αθλητών μας στην προσπάθεια που κάνουν τα 3 τελευταία χρονια, είναι η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου και το δυνατό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις αποφάσισε στον αγώνα της Κυριακης 29/11 στις 13:00 με αντίπαλο την ομάδα του ιστορικού Πανελλήνιου ,η είσοδος να είναι ελεύθερη για όλους.

Κάνοντας αρχή από τον συγκεκριμένο αγώνα και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα μοιράζονται προσκλήσεις σε μαθητές των σχολείων της Ρόδου οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα, όχι μόνο να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά  να δημιουργήσουν την δική τους πρωτότυπη “εξέδρα” .

Το σχολείο ή η παρέα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των παικτών και θα ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους με την πρωτοτυπία της

θα βραβευτεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς από τους παίκτες της ομάδας μας.

Σε κάθε αγώνα θα προσκαλούνται διαφορετικά σχολεία. Όποιο σχολείο ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει
συμμετοχή στης σελίδα μας στο Facebook ή να ενημερωθεί από την γραμματεία του σωματείου .

Τέλος στον αγώνα της Κυριακής θα υπάρχει προαιρετική λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ( 1ο δώρο ταμπλετ-2ο δώρο αθλητικό πακέτο κ.α.) ενώ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση εντελώς δωρεάν με 3 λαχνούς, τους οποίους θα παραλάμβανουν στην είσοδο του γηπέδου με την επίδειξη της κάρτας τους.

Σας περιμένουμε όλους για να δημιουργήσουμε μια όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα!!

πρωτάθλημα ανδρών15 για πανελλήνιος

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.