ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΟΔΙΩΝ άθλησις: Τα εισιτήρια διαρκείας

  Η προσθήκη έξι συνολικά αθλητών στην  ομάδα βόλεϊ ανδρών του Σωματείου μας, οδήγησε στην ολοκλήρωση του ρόστερ για τη φετινή χρονιά.

  Μετά την ένταξη των έμπειρων αθλητών Αρβανίτη Νίκου από το  Φοινικα Σύρου, Ποτολίδη  Πασχάλη από την ομάδα της  Ορεστιάδας, Παππά Τάσου από  ΓΣ Βόλου και Ονουφριάδη Ηρακλή από τον  Εθνικό Πειραιά αλλά και των  νεαρών αθλητών από τα Δωδεκάνησα Γεράκη Μιχάλη δαπό το  Διαγόρα Ρόδου και Τρούμπα Νίκου από την ομάδα Τελχίνις, η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

  Η τιμή της κάρτας διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά  ανέρχεται στα  20€ και θα αφορά τόσο το σύνολο των  αγώνων πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας, όσο  και τους αγώνες κυπέλλου (όσους  πραγματοποιηθούν εντός έδρας) μέχρι την φάση των 16.

  Το κοινό, μπορεί να προμηθευτεί τις κάρτες από την γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  και φυσικά να επιλέξει την αριθμημένη θέση της αρεσκείας του. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καλούν καθημερινά, από τις 14:00 έως τις 21:00, στο τηλέφωνο 2241001400 και εσωτ. 8.

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.