ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΟΔΙΩΝ άθλησις: Γιώργος Χατζηγεωργίου ο πρώτος

  Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις έχει τη χαρά να ανακοινώσει την πρώτη προσθήκη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

  Πρόκειται  για τον κεντρικό Γιώργο Χατζηγεωργίου, μια μεταγραφή με ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού πρόκειται για ακόμη ένα Ρόδιο αθλητή.

Το σωματείο μας,  δείχνει ότι μένει πιστό για άλλη μια χρονιά στη φιλοσοφία του προωθώντας και στελεχώνοντας την ομάδα με ντόπιους αθλητές.

  Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, έχει γεννηθεί στις 08/09/1997,ξεκίνησε από την ομάδα του Τελχινίς (2012-2015) και έχει αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Πανερυθραϊκού (2015-2016) και την ομάδα της ΑΕΚ (2016-17) ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Νέων). 

  Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα  του ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις και να του ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

  Μετά την συγκεκριμένη προσθήκη, η Διοίκηση πραγματοποιεί ανάλογες ενέργειες  για την  απόκτηση ενός ακραίου. Σημειώνεται  πως  συζητήσεις γίνονται με  δύο αθλητές οι οποίοι γνωρίζουν άριστα  την κατηγορία και ευελπιστούμε πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση ενός εξ ’αυτών  στην ομάδα μας.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.