ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ροδίων Άθλησις βόλεϊ: Μεταγραφές

Το Ροδίων Άθλησις προχώρησε στην απόκτηση 3 νεαρών ταλαντούχων αθλητών, οι δύο εκ των οποίων κατάγονται από τα Δωδεκάνησα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ντόπιο στοιχείο.

Η πρώτη μεταγραφή είναι αυτή του Τάσου Παππά, ο οποίος κατάγεται από την Λάρισα και την νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους (εκπαιδευτικός). Συμφώνησε να αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδίων Άθλησις βοηθώντας το λόγω της εμπειρίας του σε εθνικές κατηγορίες. Παλαιότερα αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε. Λάρισας στη Β’ εθνική κατηγορία ως ακραίος, που είναι η βασική του θέση και ως διαγώνιος βοήθησε την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου στην Β’ κατηγορία, να φτάσει στα μπαράζ της Α2.

Η επόμενη μεταγραφή αφορά τον Τρούμπα Νικόλαο, ο οποίος κατάγεται από το νησί της Κω. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα των αθλοπαιδιών Κω και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τελχινίς ως ακραίος.

Ο Μιχάλης Γεράκης είναι η τρίτη μεταγραφή του Ροδίων Άθλησις, ο οποίος ανήκει στον Διαγόρα και πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Τελχινίς ως κεντρικός.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες και χωρίς τραυματισμούς.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.