ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Rhodes Summer Festival – Κοινωνικό Εισιτήριο

To RHODES SUMMER FESTIVAL, το φωτεινό φεστιβάλ, ανάμεσα στις καινοτομίες που έχει εφαρμόσει, θέσπισε με μεγάλη επιτυχία το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, δηλαδή δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις μας για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αντί για παροχή προσκλήσεων σε χορηγούς και επίσημους προσκεκλημένους. Με τον τρόπο αυτό αίρουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό αυτών των ομάδων από τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ενώ παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις υψηλού επιπέδου από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ήδη μέχρι σήμερα τις εκδηλώσεις του RHODES SUMMER FESTIVAL παρακολούθησαν δεκάδες ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους με την παροχή του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, ενώ στη συναυλία της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου με το Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ θα χορηγηθεί και σε παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται υπό την αιγίδα της “ΑΡΣΙΣ” και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα της ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ πραγματοποιεί το πρόγραμμα Accommodation and Assistance to asylum seekers and relocation candidates στα νησιά Ρόδος, Κως, Λέρος, Σάμος, Χίος και στις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του UNHCR,UN Refugee Agency και τη χρηματοδότηση της European Commission. Η ΑΡΣΙΣ προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ενταξιακές δραστηριότητες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.