ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

RHODES CIRCUIT – Γιατί η Ρόδος αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή

Με αφορμή το test event που έγινε στην πόλη της Ρόδου ενόψει του RHODES CIRCUIT που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο δεν έλειψαν και οι αντίθετες γνώμες για αυτό το μεγάλο εγχείρημα που προσπαθεί να κάνει και πάλι το Σμαραγδένιο Νησί πόλο έλξης του ποιοτικού και αθλητικού τουρισμού.

Σαν ένας δράκος που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη για αρκετό καιρό το Νησί των Ιπποτών έδειξε μία απίστευτη δυναμική που έχει να κάνει με την προϊστορία που υπάρχει στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Το αν υπάρχουν (που υπάρχουν) διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας όπως π.χ. η καθαριότητα δεν είναι αυτός λόγος για να μην επιχειρείται τίποτα που να ανεβάζει το επίπεδο του τουριστικού προϊόντος.

Ας μην ξεχνάμε ότι χρόνο με τον χρόνο ο ανταγωνισμός ολοένα και μεγαλώνει ανάμεσα στις χώρες που θέλουν μερίδιο από τον τουρισμό παγκοσμίως και το μοντέλο ήλιος-αρχαία-ξενοδοχεία δεν αρκούν πλέον από μόνα τους για να προσελκύσουν τουρίστες.

Η Ρόδος έχει γράψει με χρυσά γράμματα την δική της ιστορία σε αγώνες ταχύτητας και εντός και εκτός πόλεως και κάθε προσπάθεια που γίνεται για να ανακτήσει την αίγλη του παρελθόντος θα πρέπει να γίνεται δεκτή αν όχι απ’όλους τουλάχιστον από την πλειοψηφία των πολιτών με θετική ενέργεια και με πίστη ότι θα επιτευχθεί κάτι καλύτερο.

Σίγουρα οι διοργανωτές με αφορμή αυτό το διήμερο είδαν τις όποιες ατέλειες και το τι πρέπει να διορθωθεί ούτως ώστε οι αγώνες του Φθινοπώρου αν είναι άρτιοι από κάθε άποψη και κυρίως στο θέμα της ασφάλειας.

Η Ρόδος χάρις στους πρωτεργάτες που κοπίασαν και μόχθησαν για να επιτύχουν το τουριστικό θαύμα που συντελέστηκε οφείλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους τομείς και να παραμένει υψηλά στον τουριστικό χάρτη της Χώρας και του πλανήτη γενικότερα.

Γι’αυτό κλείνοντας αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους αρμόδιους που συνέλαβαν αυτή την ιδέα και ευχόμαστε να γίνει πράξη αυτό το όραμα και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Π.Γ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.