ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέθυμνο: Βρέθηκε η 16χρονη που αγνοείτο

Βρέθηκε νωρίς το χθες το απόγευμα η 16χρονη Κλαρίσα. Η κοπέλα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και πυροσβέστες σε κοντινό σημείο από εκείνο που είχε εξαφανιστεί. 

Η 16χρονη, για την οποία από χθες βράδυ είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ, εντοπίστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε κοντινό σημείο από εκείνο που φέρεται να εξαφανίστηκε. Ήταν ταλαιπωρημένη και μεταφέρθηκε το Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Ακολούθως, θα κληθεί να εξηγήσει στους αστυνομικού τι ακριβώς συνέβη και πως χάθηκε από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη είχε φύγει από νωρίς από το σπίτι της για βόλτα μαζι με δύο μικρότερες φίλες της και την μικρότερη αδερφή της, αλλά καθυστερούσε να επιστρέψει. Οι προσπάθειες της οικογένειας της να επικοινωνήσουν μαζί της δεν καρποφορούσαν και έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές, που άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες.

Η 16χρονη ζει μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένεια της και έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στις Κουρούτες, χωριό καταγωγής της μητέρας της, για διακοπές.

Οι φίλες της και η αδερφή της επέστρεψαν στο σπίτι τους χθες το βράδυ και έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς για το τι συνέβη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φέρονται να αναφέρουν ότι η 16χρονη έμεινε πίσω προκειμένου να ταΐσει κάποια ζώα και έκτοτε δεν την είδαν ξανά.

Ευτυχώς για τη μικρή Κλαρίσα, για την οποία είχε βγάλει ανακοίνωση και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, και για την οικογένεια της, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.