ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέθυμνο: Βαρύ πένθος στο πανεπιστήμιο Κρήτης για τον θάνατο δύο φοιτητών σε τροχαίο (φωτό)

Ο 22χρονος και η 21χρονη προστέθηκαν στη μακάβρια λίστα των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη, που από την αρχή του χρόνου έφτασαν τους 62

Βαρύ πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης σκόρπισε ο θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωί στο Ρέθυμνο, δύο νέων, φοιτητών του ιδρύματος.

Ένας 22χρονος από την Κόρινθο και μία η 21χρονη από την Αθήνα, πρόσθεσαν το όνομά τους στη μακάβρια λίστα των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη, που από την αρχή του χρόνου έφτασαν τους 62.

Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους δύο φοιτητές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο [εικόνες]

«H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συμμετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας Διονυσίου Δαμάσκου και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Χριστίνας Ραφαήλιας Χάνη και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία, δυστυχέστατα, διαρκώς αυξάνονται, µε αποτέλεσμα καθημερινά να θρηνούμε θύµατα, μεταξύ των οποίων συχνά, νέους ανθρώπους. Σήμερα, η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πρυτανείας που υπογράφει ο πρύτανης, Οδυσσέας Ζώρας.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.