ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ρένια Λουϊζίδου: Σε μια σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της [Photo]

Σε μια σπάνια εμφάνιση είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό Ρένια Λουϊζίδου μαζί με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη, στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Είναι από τις σπάνιες φορές που τους βλέπουμε μαζί καθώς η ηθοποιός επιθυμεί να κρατά τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, το ζευγάρι πόζαρε όλο ευτυχία μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

«Γνωριστήκαμε Πάσχα στη Σίφνο. Μέναμε σε διπλανά δωμάτια. Με αφορμή που ήταν Πάσχα και είχε βεγγαλικά, έγινε ένα μεγάλο μπαμ μέσα στη θάλασσα και βγήκαμε και οι δυο στο μπαλκόνι να δούμε τι έγινε. Και αρχίσαμε να μιλάμε. Άλλαξε εκείνος το εισιτήριο του και γυρίσαμε πίσω με το ίδιο καράβι. Μου ζήτησε να βγούμε στην Αθήνα. Εμένα μου φάνηκε εξωφρενικό γιατί ήμασταν άλλοι κόσμοι, εκείνος είναι οικονομολόγος. Μου φαινόταν ότι η ζωή του θα είναι πιο τετράγωνη σε κουτάκια σε σχέση με τη δική μου. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι πιο τρελός από εμένα. Ο προσγειωμένος της οικογένειας είμαι εγώ», είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Renia-Louizidou-sizigos

faysbook.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.