ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο σοκ: Δείτε τι μπορεί να γίνει σε μία ράμπα ενός συνεργείου όταν όλα πάνε στραβά

Ένας οδηγός που προφανώς δεν έχει την παραμικρή αίσθηση των τεκταινομένων προσπαθεί να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του σε ένα από τα αναβατόρια ενός συνεργείου με τρομακτικά αποτελέσματα για έναν από τους μηχανικούς

Οι περισσότεροι που έχουμε βρεθεί σ’ αυτή την θέση γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για… Πυρηνική Φυσική. Στην πράξη ακολουθείς τις οδηγίες του ανθρώπου του συνεργείου, και απλά προσέχεις να φρενάρεις ακριβώς στο σημείο που θα σου πει για να μπορέσει να σηκώσει το αυτοκίνητο.

Η απλή αυτή διαδικασία όπως βλέπουμε στο βίντεο, φαντάζει βουνό για τον άνθρωπο που οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα σε συνεργείο πόλης της Χάϊφα στο Ισραήλ. Και αφού όλα ξεκινούν σωστά και στρωτά, μόλις βρίσκεται στο σημείο που πρέπει να φρενάρει, κάνει ακριβώς το αντίθετο: πατάει το γκάζι. 

Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι να καταπλακώσει τον μηχανικό και να τρομάξει όλους τους παρευρισκόμενους που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όπως μαθαίνουμε, ο συγκεκριμένος μηχανικός, αφού κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο στήθος. Και με την επίγνωση ότι όλο αυτό το περιστατικό θα μπορούσε να του είχε κοστίσει τη ζωή.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.