ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού – Τους χώρισαν μετά από 62 χρόνια γάμου!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. 62 χρόνια κοινής όμορφης ζωής… Γηρατειά και θλίψη. Τη φωτογραφία αυτή δημοσιοποίησε η εγγονή του ηλικιωμένου ζευγαριού λέγοντας πως μετά από 62χρόνια γάμου η γιαγιά και ο παππούς της αναγκάζονται να μένουν χωριστά τους τελευταίους μήνες!

Ο παππούς βρίσκεται σε ένα ίδρυμα που φιλοξενούνται ηλικιωμένοι πριν πάνε σε οίκο ευγηρείας. Η εγγονή με αυτή τη φωτογραφία συγκίνησε τους πάντες λέγοντας πως το σύστημα περίθαλψης καθυστερεί εδώ και 8 μήνες να ΄στείλει” τον παππού στον ίδιο οίκο ευγηρείας με την γιαγιά με αποτέλεσμα να είναι δυστυχισμένοι. Η εγγονή συνοδεύει τη γιαγιά να δει τον σύζυγό της και κάθε φορά όταν είναι να χωρίσουν ξεσπάνε σε κλάματα..

“Είναι η πιο συγκινητική και στενάχωρη φωτογραφία που έβγαλα ποτέ έγραψε η εγγονή Ashley Kaila προσπαθώντας να δώσει δημοσιότητα στο θέμα. Ο παππούς της μάλιστα διαγνώστηκε με καρκίνο, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα και δυσάρεστα. Η φωτογραφία έγινα viral και θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογράφικά sites, όπως του CNN

 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.