ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ράδιο Αρβύλα: Έκοψαν βίντεο on air – Η συγγνώμη του Αντώνη Κανάκη – Τι συνέβη; [Video]

Τι συνέβη και έκοψαν ένα βίντεο στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και γιατί ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές τους;

Οι «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασαν ένα βίντεο με την ακτιβίστρια που που έριξε την κότα στο Μέγαρο Μαξίμου, «το οποίο βίντεο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί αποφασίσαμε να μην το παίξουμε. Κυρίες και κύριοι, συγγνώμη γι’ αυτό που θα δείτε», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Νομίζω ότι καταλάβατε για ποιο λόγο το κόψαμε. Είναι η πρώτη φορά που βλέπετε κάτι που κόπηκε. Να σας πούμε και τον λόγο που το δείξαμε και θα ζητήσουμε και συγγνώμη σ’ αυτό το επεισόδιο. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας, τι γίνεται; Εμείς κάνουμε τα γυρίσματα του Ράδιο Αρβύλα Σάββατο και Κυριακή, δυστυχώς, για να είμαστε όσο πιο επίκαιροι γίνεται σε σχέση με τα γεγονότα και το δεδομένο ότι η εκπομπή βγαίνει κάθε Δευτέρα. Επειδή τα γυρίσματα γίνονται όλα σε δύο μέρες, όταν μας χτυπάνε παράγοντες, όπως ασθένειες, δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα. Αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλη επιτυχία το ότι είμαστε εδώ σήμερα, όχι το ότι δεν κάναμε γύρισμα».

Δείτε το βίντεο

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.