ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον μέσα στο βενζινάδικο

Η σοκαριστική στιγμή που ένας άντρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας – και η αστυνομία λέει πως δεν θα κατηγορηθεί. Ένας οδηγός έβγαλε όπλο όταν ο Ronald Morales, 43, πλησίασε το αυτοκίνητό του σε ένα βενζινάδικο στο Elmwood Park, Illinois.
 
Οι άντρες πυροβολήθηκαν μεταξύ τους αρκετές φορές πριν ο Morales τραπεί σε φυγή και ο οδηγός φύγει. Ο Morales τελικά πέθανε από τα τραύματά του – αλλά η αστυνομία λέει πως δεν θα ασκηθεί δίωξη στον άντρα που τον σκότωσε γιατί ήταν σε αυτοάμυνα.
 
Η αστυνομία είπε πως στις 8 Απριλίου στις 4:52μμ ο Morales πλησίασε έναν άντρα που έβαζε βενζίνη στο αμάξι του και έβγαλε το όπλο του. Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και μετά την έκλεισε πριν αρχίσει να του μιλάει από το παράθυρο. Ο άντρας ένιωσε πως απειλούταν και βγήκε από το αμάξι του κρατώντας το δικό του όπλο.
 
Αφού αντάλλαξαν πυροβολισμούς για 5 δευτερόλεπτα, ο Morales τράπηκε σε φυγή αλλά είχε ήδη χτυπηθεί από σφαίρες. Λόγω των πλάνων από την κάμερα ασφαλείας, η αστυνομία είχε όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.