ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς να τονίσω το στήθος μου – 5 Τρόποι

Πάντα το στήθος ήταν και είναι ένα από τα πιο ερωτικά και θηλυκά σημεία του σώματος μιας γυναίκας. Μικρό, πολύ μικρό, μεσαίο, μεγάλο κάθε ένα έχει την χάρη του και προσδίδει θηλυκότητα. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες έρχονται συνήθως αντιμέτωπες με το ερώτημα ” πώς να τονίσω το στήθος μου”. Άλλες φορές το καταφέρνουμε με επιτυχία, άλλες φορές δεν καταφέρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και άλλες φορές οδηγούμαστε με μεγάλη επιτυχία στην υπερβολή! Ίσως χρειαζόμαστε μερικές συμβουλές έτσι ώστε να μπορέσουμε να τονίσουμε το στήθος μας και να φαίνεται όπως εμείς το προτιμούμε. Βέβαια καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις υπερβολές έτσι ώστε να μην φαίνεται το στήθος μας ξένο ως προς το υπόλοιπο σώμα μας!

Πώς να τονίσω το στήθος μου – Τι πρέπει να προσέξουμε

Αρχικά πρέπει να σεβόμαστε το σώμα μας και πριν ασχοληθούμε με το “πώς να τονίσω το στήθος μου”, να φροντίζουμε το στήθος μας να είναι υγιές. Υπάρχει η κατηγορία γυναικών με μικρό στήθος αλλά και η κατηγορία γυναικών με πολύ μικρό στήθος. Οι διαφορές στο πώς να το τονίσετε είναι λίγες και επικεντρώνονται στο ντύσιμο.

Εσώρουχο

Το σωστό εσώρουχο θα δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Φροντίστε αρχικά να έχει ενίσχυση και καλό θα ήταν να μην ξεφεύγετε κατά πολύ από το φυσικό σας μέγεθος έτσι ώστε να μην γίνεται πολύ αισθητή η μεγάλη αλλαγή. Δώστε μεγάλη έμφαση στην επιλογή του σωστού νούμερου για να σας κολακεύει και όχι να δημιουργεί τελείως διαφορετικά σχόλια από αυτά που περιμένετε. Επιλέξτε σταυρωτές ή τιράντες που πιάνουν στον λαιμό, μ’αυτό το τρικ θα έρθουν τα στήθη σας πιο κοντά και θα φαίνονται μεγαλύτερα.

Μπλούζες – Φορέματα

Αφού έχετε επιλέξει το κατάλληλο εσώρουχο για να τονίσετε το στήθος σας, προχωρήστε στο κατάλληλο μπλουζάκι ή φόρεμα για να δημιουργήσετε το μπούστο των ονείρων σας. Οι κρουαζέ μπλούζες και φορέματα κολακεύουν το στήθος και βοηθούν να φαίνεται μεγαλύτερο. Επίσης και οι μπλούζες που κάνουν V στο μπούστο. Προσέξτε όμως γιατί το V δεν βοηθάει καθόλου το πολύ μικρό στήθος. Απλά δείχνει πόσο μικρό είναι, ακριβώς αυτό που θελετέ να αποφύγετε. Προτιμήστε σούρες και διπλά υφάσματα στην περιοχή του στήθους. Φορέστε άφοβα μπλούζες ή φορέματα που έχουν σχέδια στο μπούστο ή ακόμα και αυτά που δημιουργούν την αίσθηση μιας πιο λεπτής μέσης. Αυτόματα θα είναι σαν να έχετε τονίσει το στήθος σας με ένα απλό τρικ. Εστιάζετε την προσοχή σας στην μέση σας και αφήστε τους άλλους να θαυμάσουν την αλλαγή.

Μαγιό

Άλλο ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες  με μικρό στήθος είναι η επιλογή του κατάλληλου μαγιό έτσι ώστε να τονίσουν το στήθος τους και στην παραλία. Το μαγιό ως πιο αποκαλυπτικό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Ωστόσο και στο μαγιό όπως και στο εσώρουχο μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική της ενίσχυσης. Πάλι πρέπει να δώσουμε προσοχή στο σωστό νούμερο. Επίσης τα μαγιό που δημιουργούν τρίγωνο στο επάνω μέρος θα σας χαρίσουν και θα τονιστεί το στήθος σας όπως επιθυμείτε. Επίσης διάφορα σχέδια και διπλά υφάσματα θα σας βοηθήσουν στο αποτέλεσμα. Τέλος προτιμήστε τα μαγιό που δένουν στο λαιμό για να δίνετε την εντύπωση ακόμη περισσότερου όγκου.

Ασκήσεις

Επισκεφτείτε ένα γυμναστήριο ή τελοσπάντων κάποιον γυμναστή που εμπιστεύεστε και συμβουλευτείτε τον πάνω σ’αυτό το θέμα. Υπάρχουν ασκήσεις τις οποίες αν ακολουθήσετε σωστά και με πρόγραμμα θα καταφέρετε να αυξηθεί, κατά κάποιον τρόπο, το στήθος σας και να είναι πιο στητό. Είναι πολύ πιο όμορφο οπτικά ένα γυμνασμένο και στητό στήθος. Φυσικά η υπερβολή πολλές φορές δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Επίσης πρέπει να προσέξουμε το στήσιμο του σώματος μας. Με άσκηση και την σωστή στάση, θα αποκτήσουμε ίσια πλάτη η οποία βοηθάει πολύ ώστε να φαίνεται το στήθος μας μεγαλύτερο.

Διατροφή – βότανα

Η διατροφή μας μπορεί να βοηθήσει στο να αυξηθεί το στήθος μας, φυσικά μην περιμένουμε μεγάλες διαφορές. Τα δημητριακά ολικής άλεσης και τα λαχανικά συμβάλλουν σε αυτό. Επίσης ο μάραθος και το κύμινο φαίνεται να βοηθούν αρκετά στο να πετύχετε τον στόχο σας. Μία επίσκεψη σε βιολογικά προϊόντα και βότανα θα σας βοηθήσει να βρείτε διάφορους σπόρους, ακόμη και κάποιους που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε πως υπάρχουν. Λειτουργούν πολύ θετικά στο να αυξηθεί το στήθος σας. Αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν μπορείτε να ψάχνετε εμπιστευτείτε το μάραθο ή το κύμινο στο φαγητό σας. Επίσης πολύ χρήσιμο και για τον οργανισμό σας είναι το ζουμί όπου βράζετε το μάραθο. Μπορείτε να το πιείτε άφοβα και να κάνετε ένα δώρο στον οργανισμό σας.

Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέστε “πώς να τονίσω το στήθος μου”! Ακολουθήστε τις συμβουλές στο ντύσιμό σας και θα μείνετε ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα. Επίσης οι ασκήσεις και η διατροφή θα σας κάνει όχι απλά να τονίσετε το στήθος λίγο αλλά να αυξήσετε πραγματικά το μέγεθος και να απολαύσετε τα θετικά σχόλια. Οι γυναίκες συνήθως δεν είναι ευχαριστημένες με αυτό που ήδη έχουν και δυστυχώς κάποιες φορές οδηγούνται σε υπερβολές. Βέβαια πολλές φορές παρατηρούμε πως πολλές γυναίκες αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φορώντας κάτι που τους τονίζει το στήθος. Άλλωστε το στήθος είναι πάντα στοιχείο σεξουαλικότητας και ερωτισμού. Το να τονίσουμε το στήθος μας, μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικές και μας φτιάχνει την διάθεση. Μήπως τελικά είναι και ένας τρόπος να διαχειριστούμε την όποια ανασφάλεια νιώθουμε με το σώμα μας; Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πως στη θέα ενός διακριτικά τονισμένου στήθους μπορούμε να καλύψουμε ατέλειες που δεν θα θέλαμε να προσέξουν! Συχνά βέβαια ακούμε γυναίκες με μεγάλο στήθος να μας εξηγούν τα αρνητικά, ακόμα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ειδικά στο θέμα του ντυσίματος!

Το πιο σημαντικό απ’όλα όμως είναι να αγαπήσουμε το σώμα μας! Μην παραμελείτε την υγεία του στήθους σας και ταχτείτε υπέρ της πρόληψης! Ενημερωθείτε και φροντίστε το στήθος σας όπως σας αρμόζει. Δεν αρκεί ένα απλά τονισμένο στήθος, μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε τους ειδικούς και μάθετε πώς να το προστατέψετε! Οποιοδήποτε μέγεθος και αν έχει το στήθος σας έχει την δική του χάρη. Καλό θα ήταν να φροντίζουμε το στήθος μας να είναι ανάλογο με το υπόλοιπο σώμα μας και να μην φαίνεται ξένο! Δεν χρειάζεται να φαίνεται σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι. Το όμορφο σώμα είναι και αρμονικό! Έτσι θα έχουμε πιο θετικά σχόλια και εμείς θα απολαμβάνουμε την εμφάνισή μας στον καθρέφτη!

socialista.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.