ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς να τον κάνεις να μη σε βαρεθεί;

Οι άντρες, εκ φύσεως, βαριούνται πολύ εύκολα και προτιμούν μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, είναι αυτόνομη και έχει τη δική της ζωή. Χωρίς ζήλειες και κατινιές και πάνω απ΄’ όλα να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της.

Τι σας προτείνουμε να κάνετε;

1. Φροντίστε την εμφάνισή σας: Ίσως να σας ακούγεται κάπως επιφανειακό και ανώριμο, αλλά καλώς ή κακώς οι άντρες είναι οπτικά όντα. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι περιποιημένη και όμορφη. Δεν εννοούμε να φτάσετε στην υπερβολή, αλλά αν είστε μονίμως άβαφη, άλουστη με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και με φόρμες- μην περιμένετε πολλά!

2. Να έχετε τη δική σας ζωή: Όσο ωραία και σέξι αν είναι μία γυναίκα, αν δεν έχει δική της ζωή, δικά της όνειρα, δικές της παρέες και απόψεις, καταντά βαρετή και δεδομένη, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπει την πόρτα της εξόδου! Και δυστυχώς εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολύ συχνά αυτό το λάθος της προσκόλλησης σε κείνον, ξεχνώντας τον εαυτό μας.

3. Δώστε βάση στο σεξ: Πάρτε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, , δοκιμάστε και κάτι νέο ή φέρτε τελοσπάντων ένα παιχνιδάκι σαν έκπληξη. Μην του λέτε όχι και μην τα περιμένετε όλα από αυτόν. Θα σας βαρεθεί και θα αρχίσει να ψάχνεται. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε…

4. Δείξτε του δημόσια την αγάπη σας: Με το να τον πάρετε μια αγκαλιά ή να του κρατήσετε το χέρι. Αφενός δείχνει ότι δεν φοβάστε να εκτεθείτε και αφετέρου ότι είστε αρκετά θαρραλέα και δεν υπολογίζετε τους γύρω σας. Αφήστε δε που με τον τρόπο αυτό σημαδεύετε και την περιοχή σας για τυχόν… εξωτερικούς παράγοντες, αν γινόμεθα κατανοητοί…

5. Αξιοπρέπεια πάνω απ” όλα: Σας φέρεται άσχημα; Σας αγνοεί; Καλά δεν εννοούμε να σας χτυπάει, εκεί έχετε φύγει αμέσως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα να κάνει, σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μεγάλη έξοδο. Δεν υπάρχει λόγος να τον κυνηγάτε αν συνεχώς σας γράφει. Να ξέρετε, ότι αν διεκδικήσετε περισσότερο σεβασμό και ενδιαφέρον και τα πάρετε, τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο θετικά για εσάς, γιατί πολύ απλά θα ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σας χάσει.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.