ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς λειτουργεί το διαδίκτυο

Είναι πραγματικά δύσκολο το να εξηγήσει κανείς τι είναι το διαδίκτυο, πώς λειτουργεί και πώς αυτό εξελίσσεται- ιδιαίτερα για όσους αγνοούν τα της τεχνολογίας. Ίσως το ίδιο δύσκολο είναι να το φωτογραφίζει κανείς! Αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει ο Peter Garritano, με το πρότζεκ του «The internet».

Ο Garritano επισκέφτηκε πέντε χώρους στη Νέα Υόρκη που φιλοξενούν άπειρες διαδρομές με καλωδιώσεις, που κοινώς ονομάζονται «carrier hotels». Στο εσωτερικό αυτών των δωματίων, ο φωτογράφος κατέγραψε εκατοντάδες οπτικές ίνες, διακομιστές και μηχανήματα που συνδέονται προκειμένου να μας παρέχουν σύνδεση με το διαδίκτυο.

«Είναι απίστευτη η προστασία και η υψηλή ασφάλεια σε αυτά τα κτίρια που κρατούν μακριά όσους δεν έχουν καμία εργασία εδώ», λέει ο Garritano ο οποίος σημειώνει ότι σε κανέναν σχεδόν από αυτούς τους χώρους δεν έχει μπει ποτέ φωτογράφος.

kalwdkdiamnbn1kalwdkdiamnbn2kalwdkdiamnbn3kalwdkdiamnbn4kalwdkdiamnbn5kalwdkdiamnbn6kalwdkdiamnbn7kalwdkdiamnbn8kalwdkdiamnbn9kalwdkdiamnbn10kalwdkdiamnbn11kalwdkdiamnbn12

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.