ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς είναι σήμερα η Δήμητρα Ρουμπέση; Η οικογενειακή της ζωή στη Ζάκυνθο! (Photos)

Μια εντελώς διαφορετική ζωή κάνει τα τελευταία χρόνια η Δήμητρα Ρουμπέση και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Iωάννη Λιβέρη. Μαζί έχουν κάνει δυο παιδιά, τον Ηλία και τη Μαρία και ζουν μια ήρεμη ζωή στη Ζάκυνθο.

Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε και μια φωτογραφία στο Facebook με ένα φωτογραφικό άλμπουμ των παιδιών της και μπομπονιέρες από τη βάφτιση της κόρης της, που τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει δύο ετών.

Η Δήμητρα δεν μιλά για την ζωή της από τότε που αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας κι απολαμβάνει την κάθε ημέρα στο όμορφο νησί. Ο σύζυγός της διατηρεί restaurant bar στο οποίο παίζει και μουσική και πολλές φορές η πρώην παρουσιάστρια, βρίσκεται εκεί μαζί με τα παιδιά της αλλά απολαμβάνει και το πρωινό της.

Φυσικά δεν χορταίνει τις αγκαλιές με τον γιο και την κόρη της αλλά αποφεύγει να τα δείξει στα social media. Στο νησί έχει κάνει δυνατές φιλίες και η καθημερινότητά της είναι γεμάτη.

Όταν αποχωρίζεται το νησί του Ιονίου κι έρχεται στην Αθήνα, μένει στους γονείς της στη Νέα Σμύρνη και φυσικά οι παππούδες δεν χορταίνουν τις βόλτες με τα εγγόνια τους στην πλατεία της περιοχής.

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.