ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ψάχνουν ακόμα τον Στίβεν που εξαφανίστηκε στην Κρήτη πριν από 11 χρόνια !

Η οικογένεια του – παρά τα χρόνια που πέρασαν – διατηρεί ζωντανή την ελπίδα να τον εντοπίσει εκδίδοντας νέα ανακοίνωση και καλώντας τα βρετανικά τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τους επικείμενους επισκέπτες του νησιού για την υπόθεση.

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Βρετανού Στίβεν Κουκ που εξαφανίστηκε στα Μάλια τη νύχτα της 31ης Αυγούστου, την πρώτη μέρα των διακοπών του στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με το BBC News η οικογένεια του – παρά τα χρόνια που πέρασαν – διατηρεί ζωντανή την ελπίδα να τον εντοπίσει εκδίδοντας νέα ανακοίνωση και καλώντας τα βρετανικά τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τους επικείμενους επισκέπτες του νησιού για την υπόθεση.  

Ο 20χρονος τότε νεαρός από το Σαντμπαχ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το ξημέρωμα της 1ης Σεπτεμβρίου. Τελευταία φορά εθεάθη έξω από παμπ των Μαλίων όπου διασκέδασε με τους φίλους του ζητώντας πληροφορίες για το πως θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο του.

Παρά τις έρευνες των Ελληνικών Αρχών τα ίχνη του δεν εντοπίστηκαν ποτέ …

Η οικογένεια του από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα 11 χρόνια μετά την εξαφάνιση τους καλεί όποιο γνωρίζει κάποια πληροφορία που σχετίζεται με τον Στίβεν να επικοινωνήσει είτε με την Ελληνική Αστυνομία, είτε με τις βρετανικές αρχές. 

Μάλιστα δίδεται και αμοιβή ύψους 7.000 ευρώ σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 11 χρόνια από την εξαφάνιση του Στιβεν, η πεποίθηση μας είναι ότι βρίσκεται κάπου εκεί έξω και η ελπίδα μας να τον βρούμε και να τον φέρουμε πίσω στο σπίτι του είναι πιο δυνατή από ποτέ αναφέρει η οικογένεια του Στιβεν στην πρόσφατη ανακοίνωση της.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.