ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

Χρόνος παρασκευής 35 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Σερβίρει 2 άτομα
Βαθμός δυσκολίας μέτρια

υλικά

2 ψαρονέφρια (250 γρ το τεμάχιο)
100 γρ φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ σε κύβους
1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
Αλάτι-πιπέρι

εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
  2. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα.
  3. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά.
  4. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.

www.minervahorio.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.