ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρωτοφανές: Ξυλοκόπησαν επιβάτη σε πτήση της United Airlines και τον πέταξαν έξω με την βία ενώ είχε εισιτήριο (βίντεο)

Αιμόφυρτος, με σπασμένα γυαλιά, επιβάτης σέρνεται κυριολεκτικά δια της βίας στην έξοδο του αεροπλάνου και ενώ ο ίδιος σε άθλια κατάσταση μονολογεί ότι «θα τον σκοτώσουν και ικετεύει να γυρίσει σπίτι».

 Τα βίντεο τα τράβηξαν σοκαρισμένοι συνεπιβάτες του θύματος, λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση 3411 της αμερικανικής εταιρείας United Αirlines που πολύ αμφιβάλουμε αν θα ξαναπετάξουν από εδώ και στο εξης
 
Κάποια στιγμή το πλήρωμα προβαίνει σε μια ανακοίνωση ότι η πτήση είναι υπεράριθμη επειδή επιπλέον πλήρωμα της United έπρεπε να ταξιδέψει, κι έκανε κλήρωση για να αδειάσουν τέσσερις θέσεις.
 
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Chicago’s O’Hare international airport.
 
Ζητήθηκε να υπάρξουν εθελοντές που θα παρέδιδαν τη θέση τους, με αποζημίωση 800 δολάρια, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και εισιτήριο για την επόμενη μέρα.
 
Οι τρεις επιβάτες που επιλέχτηκαν τυχαία αποχώρησαν ειρηνικά, ωστόσο ο Ασιάτης γιατρός αρνήθηκε να αποβιβαστεί καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να αναβληθούν.
 
Τότε το πλήρωμα κάλεσε την αστυνομία του Σικάγο για να απομακρυνθεί με τη βία ο επιβάτης. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο ο γιατρός κτυπήθηκε άσχημα από τους αστυνομικούς σα να ήταν κάποιος κοινός κακοποιός
 
Με τρεις ώρες καθυστέρηση αναχώρησε η πτήση Σικάγο-Λουϊσβιλ.
 
Οι χρήστες του διαδικτύου την «έπεσαν» στην αμερικανική αεροπορική εταιρεία την οποία την σύγκριναν με το «απάνθρωπο Ισλαμικό Κράτος».
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.