ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρώτο «όχι» από τον Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα!

Επειτα από μήνες διαπραγματεύσεων Μπαρτσελόνα και Μέσι… διαφώνησαν για το νέο συμβόλαιο –  Οι δυο πλευρές δε βιάζονται, με τον Αργεντίνο να ζητά ποσό που ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ!

Όποιος περίμενε ότι η ανανέωση θα ήταν παιχνιδάκι κάνει λάθος. Άλλωστε μιλάμε για μυθικά ποσά, μυθικά συμβόλαια. Έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι δεν τα βρήκαν στις επαφές που είχαν για το νέο συμβόλαιο, αν και ο Αργεντίνος θα μπορούσε να κερδίσει 30-35 εκατ. ευρώ τη σεζόν. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η As.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται, ενώ από όσα προκύπτουν δεν υπάρχει ανησυχία και οι συνομιλίες των διοικούντων με τον πατέρα του Αργεντίνου σταρ θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες. Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018.

Εξάλλου ο Μέσι με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις είναι σε θέση να ζητήσει από τους Καταλανούς να του δώσουν τα χρήματα που επιθυμεί. H ΑS τονίζει πως ο Αργεντίνος ξέρει καλά πως η Μπαρτσελόνα… καίγεται να τον κρατήσει, αφού στόχος της είναι η υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2022. Αλλωστε, οι Καταλανοί τα κατάφεραν τόσο με την περίπτωση του Νεϊμάρ όσο και με αυτή του Σουάρες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.