ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόταση γάμου στην Ελένη Μενεγάκη on air [Video]

Η… αντίδραση της παρουσιάστριας!

Πολλά έχουν γραφτεί για την φιλία του Τάκη Ζαχαράτου και της Ελένης Μενεγάκη. Τον τελευταίο όμως καιρό, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους, έχουν αποκατασταθεί.

Ο ταλαντούχος showman σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε για την παρουσιάστρια: « Η Ελένη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, θα έχει ένα μεγάλο κομμάτι των μιμήσεών μου. Στις προηγούμενες παραστάσεις μου απλά δεν ταίριαζε. Η βασίλισσα θα παρουσιάζει όσα θα γίνουν στο σόου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα είναι εκείνη που θα «πασάρει» όλα όσα θα γίνονται στη σκηνή. Επί της ουσίας, θα είναι η συμπρωταγωνίστριά μου. Βέβαια, το γεγονός πως μπορεί να μη «βρίσκεται» στο σόου μου ένα πρόσωπο δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί απλά να μη δένει με την υπόλοιπη παράσταση».

Σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος, εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης και της έκανε πρόταση γάμου! «Θα σου κάνω πρόταση γάμου! Είμαι και στα λευκά ντυμένος!», της είπε.«Τι; Και με τέσσερα παιδιά; Ποιος άλλος θα με πάρει; Τελειώσαμε!», του είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και στη συνέχεια του είπε: «Πού χάθηκε εσύ ρε παλιόπαιδο; Πού έχει χαθεί;». «Χαθήκαμε αγάπη μου, μας χώρισε η μοίρα και η ζωή», της απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε με νόημα: «Η μοίρα; Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του σε χωρισμό, παρά μόνο τα δύο μέρη. Είσαι τρελοδίδυμος και το ξέρω ότι είστε πότε έτσι, πότε έτσι».

Δείτε το απολαυστικό video…


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.