ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό – Πεδουλάκη για δυσφήμηση του αθλήματος!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Αργύρη Πεδουλάκη για τη χειρονομία του μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Άρη, κι αφού πρώτα έγινε η σχετική καταγγελία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα στο “τριφύλλι” και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των “πρασίνων” θα υποχρεωθεί να πληρώσει το ποσό των 2.250 ευρώ με την αιτιολογία της “δυσφήμισης του αθλήματος”, την ώρα που το ίδιο ποσό πρέπει να καταβάλει κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αναλυτικά:

“1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για ενέργειες του προπονητή της κ. Αργύρη Πεδουλάκη που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις και απρεπής χειρονομία σε βάρος φιλάθλων της ομάδας ΑΡΗΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.250,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 9-5-2016 και

2) Επιβάλλεται στον κ. Αργύρη Πεδουλάκη, προπονητή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις και απρεπής χειρονομία σε βάρος φιλάθλων της ομάδας ΑΡΗΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.250,00, για τον ίδιο ως άνω αγώνα.”

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.