ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Προσπάθησε να βιάσει άλογο αλλά εκείνο του… έσπασε το πόδι! (Φωτογραφία)

Σοκάρει η περίπτωση του Σιρίλο Καστίγιο από το Τέξας ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικούς μήνες μέσα στον αχυρώνα μίας γειτόνισσας του στην πόλη Έντινμπουργκ, προσπαθώντας να βιάσει ένα άλογο έχοντας… σπασμένο πόδι!

Στους αστυνομικούς είπε ότι τον χτύπησε αυτοκίνητο και σύρθηκε τραυματίας μέχρι τον αχυρώνα, αλλά κάτι… βρωμούσε στην όλη υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το ιστορικό του 45χρονου άντρα και διαπίστωσαν πως είχε συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές κατηγορούμενος για κτηνοβασία και μάλιστα σε αμφότερες τις περιπτώσεις  σε άλογα της γειτόνισσας του, στον αχυρώνα της οποίας είχε βρεθεί!

car.jpg

Δεδομένου το… ιστορικού του λοιπόν, οι αστυνομικοί θεώρησαν πως εισέβαλλε για τρίτη φορά στον ίδιο αχυρώνα προσπαθώντας να βιάσει ένα άλογο και αυτό προφανώς τον κλώτσησε, σπάζοντας του το πόδι.

Ο Καστίγιο, στον οποίο επιβλήθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία, περνάει αυτές τις ημέρες από δίκη σε δικαστήριο του Ντάλας κι αν βρεθεί ένοχος, τον περιμένει ποινή εγκλεισμού μέχρι κι έξι μηνών, καθώς είναι ήδη (δις) υπόλογος.

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.