ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Προσοχή: πριν κάνετε upgrade σε Windows 10, δείτε αυτό

“Του φρονίμου τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, λέει μία παροιμία. Και αν θέλετε να ακολουθήσετε τη συμβουλή, καλό θα ήταν να γνωρίζετε την παρακάτω ιστορία.

Ένας άνδρας αποφάσισε να αναβαθμίσει το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του, εγκαθιστώντας τα ολοκαίνουρια Windows 10. Αφού ακολούθησε όλα τα απαραίτητα βήματα, κατάφερε να κάνει upgrade το σύστημά του, αργά το βράδυ της Κυριακής. 

Ακολούθως, πήγε για ύπνο και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ακόμα και τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του να είδε εκείνο το βράδυ, δεν πλησίασε στην ψυχρολουσία που τον βρήκε, μόλις ξύπνησε, το πρωί της Δευτέρας.

Προσοχή: πριν κάνετε upgrade σε Windows 10, δείτε αυτό

Όπως ο ίδιος περιγράφει στο Reddit, όπου γράφει με το ψευδώνυμο FalloutBoS, όταν άνοιξε τα μάτια του, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της γυναίκας του, η οποία ζητούσε να μάθει γιατί ο υπολογιστής του παίζει ένα slide-show με φωτογραφίες… σκληρού πορνό!

Από ό,τι φαίνεται και όπως αναφέρει η Metro, το νέο λειτουργικό της Microsoft επιλέγει τυχαίες εικόνες από τον φάκελο My Pictures του χρήστη, για να δημιουργήσει αυτόματα screensavers. Ο FalloutBoS δεν το γνώριζε, και έτσι, η… προσωπική του συλλογή έγινε show για τα μάτια της καλής του.

“Μην κάνετε το λάθος που έκανα. Κρατήστε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες έξω από τον φάκελο My Pictures, όσο βαθιά και αν τις έχετε κρύψει σε υποφακέλους”, προειδοποιεί.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.