ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Προσκλητήριο ενότητας και νίκης απευθύνει ο Βασίλης  Υψηλάντης

 

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης με μήνυμα του προσκαλεί τους συμπολίτες μας στην κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19.30 στο Κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ», με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο ίδιο μήνυμα τονίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει δίχως συνεννόηση , κυρίως δε, δεν μπορεί να πορευτεί  με  εκείνους   που κατάφεραν μέσα σε έξι μήνες να την καταβαραρθρώσουν, με κλειστές τράπεζες και capital controls,  φέρνοντας το σκληρότερο μνημόνιο  των πέντε τελευταίων ετών  με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, με τη χώρα ανοχύρωτη και διεθνώς εκτεθειμένη.

Ο Βασίλης Υψηλάντης συνεχίζει την προεκλογική του πορεία με επισκέψεις σε Δημοτικές Ενότητες της Ρόδου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για θέματα που τους απασχολούν.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε την Δ.Ε. Αφάντου, Αρχαγγέλου, το Χαράκι, τη Λίνδο, τη Λάρδο, την Απολακκιά, ενώ παρέστη και στις πανηγύρεις εορτασμού του Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές, και του Αγίου Νικήτα στις Φάνες.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Με οδύνη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του Αντιεισαγγελέα Εφετών Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Η νομική του ευρυμάθεια, οι ανθρώπινες αρετές του υπήρξαν τα συστατικά στοιχεία που τον διέκριναν και τον έκαναν αγαπητό σε όλους μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Να είναι αιωνία του η μνήμη.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.