ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & ευχαριστήριο για Στουρνάρα από το Επιμελητήριο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στα πλαίσια των δράσεων και συνεργασιών του, με σκοπό την ενίσχυση και την στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του,  κατόπιν σχετικής πρόσκλησης προτίθεται να συμμετάσχει σε έκδοση καταλόγου επιχειρήσεων  εξαγωγικού χαρακτήρα, με υπεύθυνο φορέα έκδοσης το Επιμελητήριο του Μαρμαρίς.

Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις με έδρα τη Δωδεκάνησο, έχουν χαρακτήρα εξαγωγικό και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον ως άνω κατάλογο παρακαλούμε όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως την Δευτέρα  20 Απριλίου 2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΣ 2015. Στο παραπάνω μήνυμα, παρακαλούμε όπως αναφέρεται η επωνυμία της επιχείρησης, το αντικείμενο εργασιών της καθώς και το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου.

 Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410-44208, κος Γιάννης Παπαδημήτρης, διευθυντής Επιμελητηρίου.

 Ρόδος, 15 Απριλίου 2015

Α.Π.: 1753/A1/2

 

Προς : ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Υπόψη Διοικητή κ. Ι. Στουρνάρα

 

Κοιν: Υπ.Οικονομικών κ .Βαρουφάκη

Υπ. Οικονομίας κ. Σταθάκη

 

 

Κύριε  Διοικητά,

Εκ μέρους των παραγωγικών τάξεων της Δωδεκανήσου,  σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για την υπαγωγή των οφειλών των δανειοληπτών και της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, στις  ρυθμίσεις  που εφαρμόζονται στα δάνεια των υπό εκκαθάριση Τραπεζών.

Με πρόσφατη επιστολή μας, σας ενημερώσαμε για την πολλαπλασιαστική αρνητική επίδραση που  επέφερε στην τοπική οικονομία το «πάγωμα» χορηγήσεων ύψους 260.000.000 ευρώ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, μετά την άρση της άδειας λειτουργίας της, γεγονός που επιδείνωσε δραματικά το περιβάλλον στο οποίο δίνουν την μάχη της επιβίωσης οι επιχειρήσεις της Δωδεκανήσου. Παράλληλα, η απαίτηση  ρύθμισης ή αποπληρωμής  δανείων  σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να τους δίδεται η ευελιξία μακροχρόνιων ρυθμίσεων, σε μια αγορά πλήρως «βαλτωμένη», οδηγούσε, με μαθηματική ακρίβεια, τις επιχειρήσεις στον αφανισμό.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφασή σας, η οποία έρχεται να απαντήσει στο καθόλα δίκαιο αίτημά μας, να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις της Δωδεκανήσου και να τους δώσει την δυνατότητα επανεκκίνησης, που τόσο έχουν ανάγκη, μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον συνεχιζόμενης ύφεσης και έλλειψης ρευστότητας.

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας

Με εκτίμηση,

 

Γιάννης Πάππου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

 allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.