ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βοιωτία: Πρόλαβε τα capital controls αλλά στάθηκε άτυχη – Έχασε μέσα σε λίγα λεπτά τα 15.000€ που είχε στο σπίτι της!

Ο 19χρονος μαζί με ένα συνεργό του το πρωί της Πέμπτης πλησίασαν μια γιαγιά σε περιοχή της Λιβαδειάς και με το πρόσχημα ότι είναι φίλοι της κόρης της, της ζήτησαν 1.500 ευρώ για να τη βοηθήσουν στην καταβολή του επιδόματος. Η γιαγιά πείστηκε και πήγε στο δωμάτιο να πάρει τα χρήματα. Οι δυο απατεώνες την ακολούθησαν και μόλις είδαν που είχε το κομπόδεμα η ηλικιωμένη γυναίκα της πήραν με τη βία όλα τα χρήματα, περίπου 15.000 ευρώ.

Η 78χρονη γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία και αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν αξιοποιώντας μαρτυρίες και πληροφορίες, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ταυτοποιήσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος των δραστών, που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία…

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι αστυνομικοί από την έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι ο 19χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για διάπραξη ληστειών, κλοπών και άλλων αδικημάτων, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου Αττικής.

Πήγαν λοιπόν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, όπου ο 19χρονος εμφανίστηκε την ίδια ημέρα το απόγευμα, προκειμένου να τηρήσει τον σε βάρος του περιοριστικό όρο και τον περίμεναν. Τότε του πέρασαν χειροπέδες εκ νέου χειροπέδες.

Από την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρήκαν διάφορα έγγραφα, τα οποία ανήκαν στον 36χρονο συνεργό του, ενώ διαπιστώθηκε η εμπλοκή στη σπείρα ακόμη μίας 32χρονης, τα στοιχεία της οποίας ταυτοποιήθηκαν πλήρως. Ο 19χρονος μάλιστα αναγνωρίστηκε από την 78χρονη, δυστυχώς όμως τα χρήματα της γιαγιάς δεν βρέθηκαν.

lamiareport.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.