ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ”ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

1ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου για Όλους

‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017΄΄

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΩΡΑ: 10:30

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σε συνεργασία με τα Σωματεία Στίβου της Ρόδου, το Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, καθώς και με την Δημοτική Κοινότητα Απολλώνων, προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την επωνυμία ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017΄΄ την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017. Πρόκειται για τον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA που διεξάγεται στην Ρόδο. Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων μας και το οικογενειακό τους περιβάλλον, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ και στους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ. Ο αγώνας έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού χρήματα από την εγγραφή θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ρόδου.

Ο ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017’’ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, Ξενοδοχείο Έλαφος – Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

 1. ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά στο Ξενοδοχείο Έλαφος – Προφήτης Ηλίας, και ο τερματισμός στο ίδιο σημείο.

 

 1. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

Αγώνας Ορεινού Δρόμου  -8,1- Χιλιομέτρων

Αγώνας Ορεινού Δρόμου -5,4- Χιλιομέτρων

Αγώνας Ορεινού Δρόμου -2,7- Χιλιομέτρων

 

 1. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
 • Η ώρα εκκίνησης θα δοθεί στης 10:30 το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου για τις αποστάσεις των -5,4- & -8,1- Χιλιομέτρων.
 • Για την απόσταση των -2,7- Χιλιομέτρων, η ώρα εκκίνησης θα δοθεί στης 12:30.

 

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ
 • Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα -2,7- Χιλιομέτρων, 5,4- Χιλιομέτρων, & -8,1- Χιλιομέτρων έχουν όλοι οι δρομείς.
 • Οι δρομείς που είναι γεννημένοι τo 2001 και μετά (μέχρι 16 ετών) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα -8,1- Χιλιομέτρων.
 • Οι δρομείς που είναι γεννημένοι το 2006 και μετά (μέχρι 11 ετών) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα -5,4- Χιλιομέτρων.
 • Για όσες-όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα τους μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πιστοποίηση υγείας) * ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΣΤΙΒΟΥ.
 • Εάν είναι αθλήτριες-αθλητές σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τότε υπεύθυνο για την συμμετοχή είναι το σωματείο και το δελτίο τους θα πρέπει να είναι σφραγισμένο και θεωρημένο τον τελευταίο χρόνο. Η ισχύς του είναι για έναν (1) χρόνο).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Ανεξάρτητοι Δρομείς, τα αθλητικά σωματεία άλλων αθλημάτων και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που θα συμμετέχουν,  συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

 

 1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • Έναρξη εγγραφών έχει οριστεί η 27η Φεβρουαρίου 2017 Ημέρα Δευτέρα.
 • Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα Ορεινού Δρόμου.
 • Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: agonesvousegasdod@gmail.com ή και στο segasdod@gmail.com., μέχρι το αργότερο την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, σύμφωνα με την φόρμα που επισυνάπτεται.
 • Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων και άλλων κοινωνικών ομάδων πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: agonesvousegasdod@gmail.com ή και στο segasdod@gmail.com., μέχρι το αργότερο την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 για την καλύτερη διευκόλυνση των Οργανωτών, σύμφωνα με τις φόρμες που επισυνάπτονται.
 • Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές όμως και την ημέρα του αγώνα.
 • Επίσης στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως.

 

 • Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735.
 • Η υποβολή της Δήλωσης από τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΩΝ ΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
 • Φόρμες εγγραφής θα έχουν και οι υπεύθυνοι προπονητές των αθλητικών Σωματείων που τα ίδια τα σωματεία θα ορίσουν.
 • Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείται και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 • Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο.

 

 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία. Οι δρομείς θα τρέξουν μία ίσια διαδρομή 100μ. σε άσφαλτο και στην συνέχεια θα στρίψουν δεξιά σε χωματόδρομο με ελαφριά κατωφέρεια, από όπου θα συνεχίσουν για άλλα 160μ. περνώντας πίσω από το ξενοδοχείο Έλαφος, μέχρι να μπούνε στο μονοπάτι. Το μονοπάτι είναι δασικό και

αποτελείται από χώμα, πέτρες και κυρίως είναι καλυμμένο από πευκοβελόνες φύλλα και κλαδιά. Είναι κατηφορικό και περνά δίπλα από παλαιά ιταλικά κτήρια τα οποία χρησιμοποιόντουσαν ως φυτώρια. Αυτό το δασικό μονοπάτι συνεχίζεται για σχεδόν (1) ένα χιλιόμετρο χωρίς πολλές στροφές και με ήπια κλίση και στην συνέχεια τέμνει με χωμάτινο δρόμο όπου ακριβώς εκεί πάνω η διαδρομή στρίβει αριστερά από όπου και συνεχίσει να είναι πιο ομαλή. Σε αυτό το σημείο ακριβώς θα είναι και ο σταθμός ανεφοδιασμού. Οι δρομείς θα περάσουν από τον σταθμό ανεφοδιασμού και έπειτα περνώντας το (2)δεύτερο χιλιόμετρο φτάνουν στις ‘’ Aχλαδιές΄΄, όπου η διαδρομή είναι ίσια. Στην συνέχεια κατευθύνονται δεξιά  όπου αρχίζει το ανηφορικό κομμάτι πίσω από τον λόφο που βρίσκεται το Εξωκκλήσιον του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ακολουθώντας το ζικ-ζακ μονοπάτι φθάνουμε στο εξωκκλήσιον και συνεχίζουμε σε χωματόδρομο δεξιά. Συνεχίζοντας στον χωματόδρομο φθάνουμε στο σημείο όπου ξεκινάει το μονοπάτι που μπήκαμε προηγουμένος, μόνο που αυτήν την φορά κατευθυνόμαστε δεξιά για να περάσουμε πίσω από το Ξενοδοχείο Έλαφος και αφού διανύσουμε περίπου 160μ στρίβουμε αριστερά για να μπούμε στην άσφαλτο και να κατευθυνθούμε στον τερματισμό ή στην 1η ή και στην 2η στροφή μπροστά στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία!

Η διαδρομή που περιγράφτηκε είναι κυκλική κλειστή -2,7- Χιλιομέτρων. Για αυτούς που θα τρέξουν ή περπατήσουν τις μεγαλύτερες αποστάσεις των -5,4- και των -8,1- θα την επαναλάβουν 2 και 3 φορές αντίστοιχα.

Το υψόμετρο που θα δοθεί η εκκίνηση είναι στα 635μέτρα και στην διαδρομή κατεβαίνει στα 510 μέτρα. Στην συνέχεια ανεβαίνει πάλι στα 635μέτρα. Η διαδρομή που περιγράψαμε είναι κυκλική κλειστή με αρνητική υψομετρική 125μ. αρχικά και με θετική υψομετρική 125μ. στο τέλος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 • Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν τα -2,7- Χιλιόμετρα.
 • Συμμετέχοντες άνω των 12 ετών (2005) μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν τα -5,4- Χιλιόμετρα.
 • Συμμετέχοντες άνω των 17 ετών (2000) μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν τα -8,1- Χιλιόμετρα.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

 

 1. ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Θα υπάρχουν ένας (1) σταθμοί ανεφοδιασμού νερού κατά την διάρκεια των αγώνων Ορεινού Δρόμου. Επίσης Σταθμός Τροφοδοσίας και υποστήριξης των δρομέων θα υπάρχει και στην Αφετηρία-Τερματισμό.

 

 

 1. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου θα φροντίσει για τον έλεγχο κατά την διάρκεια του αγώνα και την χρονομέτρηση των δρομέων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα μετά την καταγραφή τους και θα δημοσιευθούν.

 

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Το αργότερο 20΄ πριν την εκκίνηση οι δρομείς θα πρέπει να αφήσουν τα πράγματα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ξενοδοχείου Έλαφος όπου και θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού .  Μπορούν να τα παραδώσουν σε ειδική σακούλα που θα τους διανεμηθεί και να αναγράψουν ή να κολλήσουν πάνω τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους. Μετά το πέρας των αγώνων μπορούν από το ίδιο σημείο να τα παραλάβουν με τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους από τον υπεύθυνο ιματισμού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΆ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ. Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ.

 

 

Ακολουθούν χάρτες προς ενημέρωση σας.

 

 

 

650m

 

625m

 

600m

 

575m

 

550m

 

525m

             0m        275m          550m           775m           1000m          1275m            1550m          1775m        2000m         2275m         2550m          2710m   

 

 

 • ΕΠΑΘΛΑ
 • Μετάλλια απονέμονται στους Τρείς Πρώτους κάθε κατηγορίας (Άνδρες-Γυναίκες & Παιδιά
 • Διπλώματα απονέμονται στους Τρείς Πρώτους κάθε κατηγορίας.
 • Αναμνηστικά Διπλώματα του Αγώνα απονέμονται σε όλους του Συμμετέχοντες.
 • Επίσης στην 1η και στον 1ο από τους αγώνες 5,4 και 8,1 Χιλιομέτρων θα δοθεί μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιο αγώνα δρόμου επιλέξουν στον Μαραθώνιο της Ρόδου. Στον 2ο και 3ο στα ίδια αγωνίσματα 50% έκπτωση.
 • Στον 1ο του αγώνα 2,7 Χιλιομέτρων θα δοθεί 50% έκπτωση σε όποιο αγώνα δρόμου επιλέξουν στον Μαραθώνιο της Ρόδου.

ΒΥΡΩΝΟΣ 1,     85100  ΡΟΔΟΣ,           τηλ. / φαξ: 2241030145, mail: segasdod@gmail.com

 • Επίσης το Ξενοδοχείο Έλαφος θα Αθλοθετήσει Κύπελλο Νικητή, αλλά και μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο Έλαφος, για τον 1ο Άνδρα και την 1η Γυναίκα του Αγώνα των -8,1- Χιλιομέτρων.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:  -2,7- Χιλιόμετρα Ανδρών (1ος, 2ος, 3ος)

                  -2,7- Χιλιόμετρα Γυναικών (1η, 2η, 3η)

                  -2,7- Χιλιόμετρα Παίδων (1ος, 2ος, 3ος) (ΜΕΧΡΙ 17)

                  -2,7- Χιλιόμετρα Κορασίδων (1η, 2η, 3η) (ΜΕΧΡΙ 17)

                 

                  -5,4- Χιλιόμετρα Ανδρών (1ος, 2ος, 3ος)

                  -5,4- Χιλιόμετρα Γυναικών (1η, 2η, 3η)

                 

                  -8,1- Χιλιόμετρα  Ανδρών (1ος, 2ος, 3ος)

                  -8,1- Χιλιόμετρα  Γυναικών (1η, 2η, 3η)

                 

Σε όλους του δρομείς θα δοθεί το μπλουζάκι του αγώνα.

 

 • ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • Οι εγγραφές γίνονται σε ειδική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στα γραφεία εγγραφών, Βύρωνος 1, 85100, Ρόδος, Βοηθητικό Στάδιο Διαγόρα, έναντι πάρκου.
 • Επίσης στους υπευθύνους προπονητές των αθλητικών σωματείων κλασσικού αθλητισμού.

 

 • Οι οικονομικά ενήμεροι δρομείς θα εμφανίζονται στη λίστα συμμετεχόντων που θα ανανεώνεται τακτικά στην σελίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο FACEBOOK.
 • Όσοι επιθυμούν να πληρώσουν μέσω τραπέζης στον παρακάτω λογαριασμό μόνο από ALPHA BANK για να μην έχετε περισσότερες χρεώσεις:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ

IBAN: GR93 0240 7780 7780 0210 1098 796

                  ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ     &    ΑΠΟΣΤΑΣΗ   &   ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ

 • Όσοι επιθυμούν να πληρώσουν με χρήματα, μπορούν να το πράξουν κατά την επίδοση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου ή κατά την εγγραφή τους στην Γραμματεία του Αγώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 1. ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  
Αγώνας Ορεινού Δρόμου Ανδρών -2,7- Χιλιομέτρων 6 ΕΥΡΩ
Αγώνας Ορεινού Δρόμου Γυναικών -5,4- Χιλιομέτρων 6 ΕΥΡΩ
Αγώνας Ορεινού Δρόμου Παιδιών -8,1- Χιλιομέτρων 6 ΕΥΡΩ

 

 • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα  θα πραγματοποιηθεί από γιατρό και ασθενοφόρο. Επίσης σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών  Σαμαρειτών, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ειδικά σε σημεία που χρήζουν προσοχής και θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

 

 1. ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΏΝΑ

Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα παραλαμβάνονται από δύο σημεία από την Δευτέρα 6 Μαρτίου μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

 • Γραφεία εγγραφών, Βύρωνος 1, 85100, Ρόδος, Βοηθητικό Στάδιο Διαγόρα, έναντι πάρκου.
 • Στην Αίθουσα κλήσης, Ξενοδοχείο Έλαφος μέχρι 30΄ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα ορεινού δρόμου.

 

 • ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και εθελοντές – διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή, από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό.

Τέλος, οι συμμετέχοντες δρομείς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν φορητές συσκευές ήχου (MP3 κ.α.) προκειμένου να είναι σε θέση να αντιληφθούν καταστάσεις κινδύνου (πτώσεις βράχων, πτώση συναθλητών, κάλεσμα για βοήθεια κ.α.), ιδιαίτερα αν οι καιρικές συνθήκες την ημέρα της διοργάνωσης είναι δύσκολες (έντονη βροχόπτωση κ.α.).

 

 

 1. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και η Ο.Ε. θα φροντίσει για ΔΩΡΕΑΝ την μετακίνηση με Λεωφορεία για όσες-όσους επιθυμούν να μεταβούν στον Προφήτη Ηλία τα οποία θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από το Δημαρχείο την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:00. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ 9:00 ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ). Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.

 

 • ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Έλαφος σε τιμές προσφοράς λόγω του αγώνα, όμως θα πρέπει να προλάβετε καθώς έχει 22 δωμάτια μονόκλινα και δίκλινα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2241044808 για να μάθετε τις προσφορές για εκείνες τις ημέρες.

 

 • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕΓΑΣ

Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από:

 • Πρόεδρος, ο Κος Βασίλειος Ζήκας, Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
 • Αντιπρόεδρος, ο Κος Σέργιος Αϊβάζης, Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
 • Μέλος, ο Κος Βασίλειος Πιπέρης, Πρόεδρος της Κοινότητας Απολλώνων.
 • Μέλος, ο Κός Μιχαήλ Παυλούς, Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
 • Μέλος, ο Κος Σπυρίδων Ράμμος, Μέλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
 • Μέλος, ο Κος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Μέλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
 • Μέλος, ο Κος Ιγνάτιος Καλικάντζαρος, Τεχνολόγος-Τοπογράφος-Μηχανικός, Υπάλληλος του Δήμου Ροδίων στην Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
 • Μέλος, ο Κος Σάββας Διακονικόλας, Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
 • Μέλος, ο Κος Τάκης Μιχαηλίδης, Υπεύθυνος των ISLAND GAMES Ρόδου.

 

 • ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Τεχνικοί Υπεύθυνοι ορίζονται, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθλητικών Σωματίων Δωδεκανήσου  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Β΄ Τεχνικού Διευθυντή του Μαραθωνίου της Ρόδου, Κος Διακονικόλας Σάββας (Διευθυντής του Αγώνα), και το Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Ρόδου και υπεύθυνος των ISLAND GAMES Ρόδου Κος Μιχαηλίδης Τάκης (Τεχνικός Διευθυντής του Αγώνα), σύμφωνα με το άρθρο 251 σελίδα 171 των κανονισμών Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοση 2016-2017 και σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη του Αγωνίσματος.

 

 

 

 

 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-2241030145 (10:00-14:00)

ΒΥΡΩΝΟΣ 1, ΡΟΔΟΣ, 85100

EMAIL: agonesvousegasdod@gmail.com; segasdod@gmail.com

 

 

Συνημμένα:

 • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για ανήλικο.
 • Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας.
 • Αίτηση Συμμετοχής
 • Αίτηση Συμμετοχής ΣΕΓΑΣ (Μόνο για τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017΄΄

Υ. Δ. Γονέα-1599-86

Υ.Δ. Υγείας-1599-86

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.